Hava Durumu

:

:

:

Necla Demir Gözyaşlarıyla Uğurlandı

27 Şubat 2018 Salı 14:25

SONMANŞET.COM- Tarsus eski Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir'in kıymetli eşi, AK Parti Mersin eski Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ile Tarsus 6. Noteri Nesrin Uzun'un ablası, Makine Mühendisi Mehmet Vuslat Demir'in annesi, Tarsus'un tanınmış eğitimcilerinden emekli öğretmen Necla Demir (60) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Necla Demir Gözyaşlarıyla Uğurlandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus eski Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir'in kıymetli eşi, AK Parti Mersin eski Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ile Tarsus 6. Noteri Nesrin Uzun'un ablası, Makine Mühendisi Mehmet Vuslat Demir'in annesi, Tarsus’un tanınmış eğitimcilerinden emekli öğretmen Necla Demir (60) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık 2 ay önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve Medicalpark Tarsus hastanesinde yoğun bakımda müşahade altında tutulurken vefat ederek tüm sevenlerini derin bir üzüntüye sevk eden Necla Demir'in cenazesine Ailesi ve yakınları ile oldukça kalabalık bir topluluk katıldı.

Necla Demir'in cenazesi hastanenin morgundan alınarak Tarsus Şehir Mezarlığına getirildi. Şehir Mezarlığında cenaze namazı kılınan Necla Demir burada helallik alındıktan sonra, Halitağa köyü mezarlığına götürülerek göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Sevenleri, dost ve arkadaşları bu üzüntülü gününde Ahmet Sefa Demir ve Ahmet Tevfik Uzun ile Ailesini yalnız bırakmayarak, acılarını paylaştı.

Manşet Gazetesi, www.sonmanset.com ve www.haberspotu.com Yazı Ailesi olarak  Necla Demir'e Allah'tan rahmet, kederli Demir ve Uzun Ailelerine Başsağlığı dileriz.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.