Hava Durumu

:

:

:

Necati Eker’in Yeni Ofisi Ziyaretçi Akınına Uğruyor

19 Aralık 2019 Perşembe 17:28

SONMANŞET.COM- Ulucamii ile Kırkkaşık Bedesteni karşısında bulunan ve geçmişte Merkez Polis Karakolu ile Doğru Yol Partisi Tarsus ilçe teşkilatı binası olarak uzun yıllar hizmet veren tarihi binayı Çalışma Ofisi olarak kullanmaya başlayan deneyimli siyasetçi Necati Ali Eker'in, geçmişten bu yana olduğu gibi Tarsus ve çevresinin “Dost Kapısı” olduğu gözleniyor.

Necati Eker’in Yeni Ofisi Ziyaretçi Akınına Uğruyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’un Duayen ve saygın siyasetçilerinin başında gelen Necati Ali Eker’in, Kırkkaşık Bedesteni karşısındaki yeni açmış olduğu geniş ve ferah ofisi ziyaretçi akınına uğruyor.

Ulucamii ile Kırkkaşık Bedesteni karşısında bulunan ve geçmişte Merkez Polis Karakolu ile Doğru Yol Partisi Tarsus ilçe teşkilatı binası olarak uzun yıllar hizmet veren tarihi binayı Çalışma Ofisi olarak kullanmaya başlayan deneyimli siyasetçi Necati Ali Eker’in, geçmişten bu yana olduğu gibi Tarsus ve çevresinin “Dost Kapısı” olduğu gözleniyor.

Hiçbir siyasi ayırım yapmadan 7’den 77’ye kadar herkesin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi ve sorunları büyük ölçüde çözmesiyle bilinip, tanınan Necati Ali Eker, “Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın emrindeyim. Başta Tarsuslu hemşehrilerim olmak üzere tüm Mersinli hemşehrilerimizin dost kapısı olmaya devam edeceğim.” dedi.

Hayatının önemli bölümünü siyaset arenasında yaşadığı şehrine, bölgesine ve ülkesine hizmet etmek için geçirdiğine herkesin tanık olduğu Necati Ali Eker’in,siyasi deneyimlerini, beşeri ilişkilerini hep topluma hizmet etmek için kullanması kendisinin siyaset sahnesinin en deneyimli siyasi aktörlerinden biri olmasına neden olurken, tecrübeleri, sosyal ve kültürel alandaki fikirsel anlamda yol göstericiliği dikkatlerden kaçmıyor.

Tarsus ve Mersin’de yerel ve genel hizmetlere yönelik sosyal, kültürel ve siyasal çalışmaları, toparlayıcı, öğretici ve yol gösterici konumuyla halkın gönlünde taht kuran Necati Ali Eker’in, vatandaşların Dost Kapısı olma özelliğini arttırarak devam ettireceği gözlemleniyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.