Hava Durumu

:

:

:

Mustafa Karaoğlu'nun Konuk olduğu Proğramı Tarsus Konuştu

13 Kasım 2018 Salı 11:33

SONMANŞET.COM- AK Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, programda Tarsus Star Radyo TV Kurucusu Ali Kemal Köseoğlu, Manşet Gazetesi ve www.sonmanset.com sahibi Selahattin Özbozkurt ve Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Habertürk Temsilcisi Hakan Bulut'un sorularını yanıtladı.

Mustafa Karaoğlu'nun Konuk olduğu Proğramı Tarsus Konuştu

SONMANŞET.COM- AK Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı, Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi e. Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu, Tarsus Star Radyo TV’de canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı

AK Parti Tarsus Belediye Başkan aday adayı Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Karaoğlu, Tarsus Star Radyo TV’de canlı olarak yayınlanan “Siyasetin Nabzı” Programının konuğu oldu.

AK Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, programda Tarsus Star Radyo TV Kurucusu Ali Kemal Köseoğlu, AA ve TRT Muhabiri Son Manşet Gazetesi sahibi Selahattin Özbozkurt ve Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Habertürk Temsilcisi Hakan Bulut’un sorularını yanıtladı.

Mustafa Kemal Karaoğlu, programda Tarsus gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Mustafa Kemal Karaoğlu, “Hedefimiz Tarsus’u Ak Belediyecilikle kucaklaştırmaktır. Gönül Belediyeciliği yaratmak istiyoruz. Biz projelerimizle ön plana çıkacağız. Beni ayrı kılacak olan şey ekonomiyi ön planda tutmamdır. İddialı bir şekilde söylüyorum; Tarsus’ta işsizliği bitireceğiz. Belediye’de istihdam edecek işçi dahi bulmakta zorlanacağız” diye konuştu.

Tarsus’ta yeniden tarımsal sanayinin gelişmesi için birçok proje hazırladığını kaydeden Mustafa Kemal Karaoğlu, kurulma aşamasında olan Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi konusunda da elinden gelen tüm desteği vereceğini belirtti.

Özellikle kırsal kalkınmaya önem vereceğini ve kentten köye göçü başlatacağını belirten AK Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, “Köy park projeleri, tarım ofisleri projeleri ile köykent modelini geliştirip, işsizliği kökünden kazıyacağız. Hep beraber üretip, birlikte kalkınacağız. Tarsus’u kişi başına düşen milli geliriyle Türkiye’nin en refah kentlerinden biri haline getireceğiz. Biz, marka kent Tarsus’u yaratacağız” diye konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.