Hava Durumu

:

:

:

Murat Kaya, TOBB Ekonomi Şurasını Değerlendirdi

23 Ocak 2019 Çarşamba 17:41

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Komitesi ve Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı gerçekleştirildi. Borsa Başkanı Murat Kaya toplantı açılışını, TOBB'nde 10 'ncusu düzenlenen Türkiye Ekonomi Şura'sı izlenimlerini aktararak başlattı.

Murat Kaya, TOBB Ekonomi Şurasını Değerlendirdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Komitesi ve Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı gerçekleştirildi. Borsa Başkanı Murat Kaya toplantı açılışını, TOBB'nde 10 'ncusu düzenlenen Türkiye Ekonomi Şura'sı izlenimlerini aktararak başlattı.

Tarsus Ticaret Borsasının 3. dönem 4 yıllık 2017-2020 Stratejik Planına ait son 2 Yıllık Performans sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, özellikle 2019 yılına ait kalite hedefleri, faaliyet takvimi, iş planları ve stratejik plan bütçe ilişkileri görüşüldü.

Başkan Murat Kaya, kurul üyelerine ve personellere yapılan çalışmalarda sağladıkları katkılar için teşekkür ederek, " Borsamızın son yıllarda hizmet ve yeterlilik ölçütlerinde gelişimine paralel olarak  üstlendiği sorumluluklarını analiz edebildiğimiz bu toplantımızda gelişmeye açık yönlerimizin farkına vardığımız gibi, gelişim içinde olduğumuz noktalarda da en iyisi olabilmeyi daha net görmekteyiz.İzlediğimiz yolun bütün ayrıntılarını elimizde veri olarak tutmadığımızı, bu verileri sonuçlarla tamamladığımızı gayet açık gördüğümüzü ifade etmek istiyorum. Bugün "Borsa Ne İş Yapar" diye soran olursa, arkadaşlar yaptığımız her şey burada. Yaptığımız paydaş çalıştayları, anketler, üye ziyaretleri, veri analizleri, seminer ve eğitim gibi pek çok çalışma vasıtasıyla ve ayrıca üyelerimizden, meclisimizden ve Tarsus’ta sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz paydaş kurumlardan aldığımız fikir ve görüşlerin tamamını 2019 yılına ait gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda görebilmekteyiz. Üstüne gelişimimizi de dikkate alarak, hizmet donanımımızı da  zenginleştirmiş oluyoruz.

Hiç bir iş tek başına olmaz. Bizim gayemiz çok sesliliğimizin tek vücutta ses bulması. Bu niyetle  gelişime odaklanan yönetişim anlayışımızla devam ettiğimiz kalite yolunda izlediğimiz süreci etkin bir şekilde kullandığımıza inanıyorum. 2019 yılına güzel bir şekilde başladık. bu yılda sektörlerimizin iş hayatında zorlandığı konulara ağırlık vererek, özellikle tarım sektöründe yaşanılan sorunları çözmeye yönelik önerilerimizi, lobi faaliyetlerimizi öncelikli faaliyetlerimiz arasına almayı, yine sosyal faaliyetlerde etkin ve etkili olmayı hedefledik. Dinamik, sürekli ve sürdürülebilir istikrarımız ile her şeyden önce, Tarsus'a, dolayısıyla Ülkemiz Ekonomisine kazandıracağımız tüm yatırımlarımızla Avrupa ve Dünya standartlarında beş yıldızlı hizmet veren kurum olmaya devam edeceğiz. Tarsus Ticaret Borsası’nın Ülkemize ve Tarsus’a sağladığı hizmet faaliyetlerinde bize olan katkılarından dolayı tüm paydaşlarımıza, Üyelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve Çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Tarsus İçin Çalışan, Türkiye İçin Üreten kurum olmaya devam edeceğiz."dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.