Hava Durumu

:

:

:

Murat Kaya: "Tarsus'umuz ve Ülkemiz İçin Yapacağımız Daha Çok Şey Var"

24 Eylül 2022 Cumartesi 11:09

SELAHATTİN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Borsa seçimlerinin 1 Ekim 2022 ‘de olacağını ve görünürde iki listenin yarışacağını, çıkacak sonucun Tarsus için şimdiden hayırlı olmasını dilediğini açıkladı.

Murat Kaya:

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

 

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Borsa seçimlerinin 1 Ekim 2022 ‘de olacağını ve görünürde iki listenin yarışacağını, çıkacak sonucun Tarsus için şimdiden hayırlı olmasını dilediğini açıkladı.

 

TOBB ve bünyesindeki Odalar ve Borsaların çok ciddi kurumlar olup tecrübe ve emek istediğini belirten Başkan Murat Kaya sözlerine şu şekilde devam etti:

 

“Üyelerimiz neler yaptıklarımızı birebir temasta olduğumuz için çok iyi biliyorlar.2013 yılında göreve geldiğimizden bu yana daima kapılarımızı herkese, herkesime açık tuttuk. Siyaseti asla bu kurumun içine sokmadık, izin vermedik. Beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızla, işlerimizden feragat ederek gecemizi gündüzümüze katarak Tarsus ve Türkiye ekonomisi, ticareti için reklam tarafı az, iş tarafı çok hareket ettik.

 

Tarsus için çalıştık. Tarsus’a hizmet vermeyi borç bildik. Yeri geldi sokulamayacak denilen taşın altına yönetim kurulum ve meclis üyelerimle beraber  elimizi  soktuk. Biz göreve geldiğimizde bir söz verdik “Tarsus İçin, Ticari ve Ekonomik Kalkınma İçin Birlik ve Beraberlik İçin Bu Kurum Herkesin” kapılarımızı üyelerimize ve sosyal amaçlı projelere ağırlık vererek çalışmaya başladık.

 

Tarsus Ticaret Borsasını birlikte görev yaptığımız meclisimiz, genel sekreterimiz ve personellerimiz ile birlikte bugünkü idari, ve ekonomik yönden itibarlı bir kurum haline getirdik. TOBB’nde, 365 oda borsa içinde takdir edilen, örnek gösterilen bir konuma geldik. En son da 15 gün önce en iyi hizmet veren Türkiye’deki Ticaret Borsaları içinde 1.’lik ödülünü aldık.  Bizler bu ödülü üyelerimizin verdiği destek ve çalışma arzusu sayesinde kazandık.

 

Tarsus ve ülkemiz için yapacak işlerimiz daha bitmedi. Aynı heyecan, aynı güç ve yoğun çalışmalarımız devam edecek. Taşın altında eli olan bizler her şeyi bir tarafa bırakıp Ülkemiz ve Tarsus için tüm gayretlerimizle çalışacağız.

 

Bugün geldiğimiz noktada durmamak için önümüzdeki 4 yıl boyunca her gruptan, her meslek dalından belirlediğimiz, ulusal ve uluslararası tecrübe sahibi  genç ve dinamik bir ekiple oluşturduğumuz Borsa Meclisimiz ile yolumuza devam edeceğiz.

 

01 EKİM 2022 Cumartesi günü yapılacak Tarsus Ticaret Borsası Seçimlerinde Borsa Meclis arkadaşlarımızı kamuoyuna ve üyelerimizin teveccühüne sunarım.

Allahın da izni ile 4 yıl boyunca hep birlikte, Tarsus ve Borsamız için çalışacağız, üreteceğiz. Ben bu çalışma döneminin Tarsus ve de  ülke ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Ali Seçer'in muhtemel Başkanlık yapacağı Tarsus Ticaret Borsası'nın yeni Meclisinde şu isimler yer alacak:

 

MURAT KAYA-Tarım Ürünleri Üretimi ve Ticareti

ALİ SEÇER- Seçer Tarım Gıda Yağ San.Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi

ÖMER ÖZCAN-MENKOBİRLİK A.Ş Başkanı

AYHAN BAYRAM- YEM SANAYİCİSİ

KEMAL SÜHEYL BATMAZ- Okyay Gıda Sanayii Ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi

NAİL UÇAK- Tarsus Kasaplar Odası Başkanı

YÜCEL GÜRBÜZ-Karaçobanoğlu Un Fabr. Ve Türkiye Un Sanayiciler Federasyon Üyesi

RAMAZAN BOZDAĞ-İhracatçı, Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB)Üyesi

İLHAN TİTİZ- Tarım Ürünleri Üretimi ve Ticareti

MURAT ÇAMAŞIRCI- İhracatçı, Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB)Üyesi

MUSTAFA TEKE- Mersin-Tarsus Hint İnciri Üreticileri Birlik Başkanı, Tarım Ürünleri, Canlı Hayvan Üretimi ve Ticareti

BURAK ŞENDAĞ-Zeytinyağ Üretimi İhracatçı, Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB)Üyesi

FATMA TEMEL-KOSGEB Danışmanı

SÜLEYMAN MÜSNA- İhracatçı, Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB)Üyesi

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.