Hava Durumu

:

:

:

Müftü Can, Camiler ve Din Görevlileri Haftasıyla İlgili Açıkladı

04 Ekim 2021 Pazartesi 12:46

SONMANŞET.COM- Müftü Ali Can, Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi'nde düzenlediği Basın toplantısında, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda yapacakları etkinlikler hakkında detaylı bilgi verdi.

Müftü Can, Camiler ve Din Görevlileri Haftasıyla İlgili Açıkladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Müftüsü Ali Can, 1-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle basın toplantısı yaptı.

Müftü Ali Can, Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezi’nde düzenlediği Basın toplantısında, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda yapacakları etkinlikler hakkında detaylı bilgi verdi.

Buharalı Abdullah Efendinin sayısız hafız yetiştirdiği ve yaklaşık 500 bin lira harcanarak hizmete hazır hale getirilen Aile ve Gençlik Merkezi’nin bundan sonra çok amaçlı hizmetler için kullanılacağını belirten Müftü Can, “Şehirleri imar eder, “Şehirleri imar eder, nesilleri ihmal edersek o nesiller o şehirleri tahrip eder. Bu nedenle nesillerimizi ihmal etmeyeceğiz, onlara sahip çıkacağız. Camilerimizi en iyi şekilde başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Müftü Can, hafta nedeniyle etkinlikler kapsamında “Cami, Din Görevlileri ve Vefa" konularının ele alınacağını, bunun yanı sıra salgın hastalıkla mücadele kapsamında alınan tedbirlere titizlikle uyulacağı ve söz konusu temaların bütün yönleriyle işleneceğini ifade etti.

Halen 3 Hafızlık kursunun devam ettiğini belirten Can, etkinlikler kapsamında, hatim okunması ve mevlit proğramları, konferanslar, cami ve gençlik buluşmaları, okul ziyaretleri kitap dağıtımları gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.