Hava Durumu

:

:

:

MORSKUD Başkanı Ahmet Baran:Üreten Türkiye İçin Çalışıyoruz

03 Şubat 2018 Cumartesi 17:26

SONMANŞET.COM- Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve genişleme alanında faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu Mersin Organize Sanayi Bölgeleri Kullanıcılar Derneği'nin (MORSKUD) yeni yönetimi çalışmalarını anlattı. MORSKUD Başkanı Ahmet Baran, “Yeni, büyük ve güçlü Türkiye'de yaşanmakta olan bu değişim ve gelişim hamlesinden hep birlikte güçlenerek çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

MORSKUD Başkanı Ahmet Baran:Üreten Türkiye İçin Çalışıyoruz

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET GAZETESİ- Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve genişleme alanında faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu Mersin Organize Sanayi Bölgeleri Kullanıcılar Derneği’nin (MORSKUD) yeni yönetimi çalışmalarını anlattı. MORSKUD Başkanı Ahmet Baran, “Yeni, büyük ve güçlü Türkiye’de yaşanmakta olan bu değişim ve gelişim hamlesinden hep birlikte güçlenerek çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

MORSKUD’un geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda yönetime seçilen Ahmet Baran ve yönetim kurulu üyeleri Sutlaşa Otel’de düzenlenen toplantıda basınla buluştu. Toplantıya Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi yönetimi de katıldı.

Şeffaf ve herkese örnek olacak bir seçimle seçildiklerini ifade eden MORSKUD Başkanı Ahmet Baran, sanayi ve sanayicilerin sorunları için ayaklarının tozuyla çalışmalar başlattıklarını söyledi.

TSK tarafından başlatılan Zeytindalı Operasyonuna değinerek konuşmasına başlayan Baran, “Operasyonu başarılı bir şekilde yürüten Mehmetçiğimize başarılar diliyorum. Allah Türk ordusunun ve kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bütün dualarımız, yüreğimiz onlarla… Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

“ÜYELERİMİZ İÇİN İLETİŞİM KANALLARI AKTİF”

Görevlerinin emanet olduğunu ifade eden Baran, “Genel Kurul Üyelerimizin bize vermiş olduğu bu asil görevin, şerefini ve onurunu taşımanın sorumluluğu, inancı ve heyecanını yaşamaktayız. Hepinizin bildiği üzere görev bir emanettir… Görevi devraldığımız bu kısa süre içerisinde; Kurumsallaşmanın bir gereği olarak, üyelerimize kaliteli, verimli olmanın yanında, kısa sürede sonuç alma odaklı hizmet sunmak için MOSRKUD Yönetim Kurulu ile çalışmaları tek tek gözden geçirdik.  Gerekli görülenlerin rehabilitesi yoluna gidilmiş, daha verimli hale getirilmeleri sağlanmıştır. Daha sonra Stratejik Çalışma Planı, Çalışma Talimatları hazırlanmıştır. Üyelerimizi ilgilendiren her konuda hızlı bir bilgilendirme ağı kuruluyor. Facebook, Twıtter, Instagram, Güncel Web sayfası gibi araçlarla, doğrudan etkili iletişim kanalları devreye alınmıştır.” İfadelerini kullandı.

“SEKTÖREL GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Sanayicilere hizmet etmek için görevlerini devraldıklarını belirten Baran, “Göreve gelirken beyan ettiğimiz MORSKUD’a sahiplenmeye değil, sahiplerine hizmet etme inancından hareketle; belli bir plan dâhilinde sektörel toplantılar ve ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Bu rotada da çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

“EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”

Sanayi ve sanayiciler için ihtiyaç duyulan konferans ile seminerlerin düzenlenmesi adına girişimlerde bulunulduğunu belirten Baran, “Sanayimiz için ihtiyaç duyulan;  Ar-Ge – UR-GE – İnovasyon, Girişimcilik – Genişletilmiş Sektörel Toplantılar, Dış Ticaret – Finans – Muhasebe ve Mali Analiz – Kurumsallaşma, Enerji Verimliliği – Tasarım – Satın Alma Teknikleri -Hibe-Destek ve Teşvik gibi önemli konularda eğitim odaklı konferans ve seminerlerin düzenlenilmesi için girişimleri başlattık. Tabi ki bunların yanında, Mersinimizde sosyal sorumluluk projelerine, değerli sanayicilerimizle birlikte imkânlar ölçüsünde katkıda bulunmak için projeler hazırlanmaktadır” şeklinde konuştu.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları da veren Baran, sosyal sorumluluk konusunu da ciddiye aldıklarını, engellerin iş hayatında bir sorun teşkil etmemesi için de projeler yürütmekte olduklarını aktardı.

Konuşmaların ardından Baran ve yönetim kurulu üyeleri basının sorularını cevapladı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.