Hava Durumu

:

:

:

Mimar Esin Erkoç, İyi Parti’den Mersin Milletvekili aday adayı oldu

25 Mart 2023 Cumartesi 22:54

SONMANŞET.COM- 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Tarsus Belediye Başkan adayı olan Mimar Esin Erkoç, tabanınb baskısına dayanamayarak bu İYİ Parti'den bu kez Mersin Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Mimar Esin Erkoç, İyi Parti’den Mersin Milletvekili aday adayı oldu
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Tarsus Belediye Başkan adayı olan Mimar Esin Erkoç, tabanın baskısına dayanamayarak bu İYİ Parti’den bu kez Mersin Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.
 
Sözünü budaktan esirgemeyen birisi olan bilinen Esin Erkoç, Partisinin Tarsus ilçe binası önündeki alanda düzenlenen toplantıda Milletvekili aday adaylığını kamuoyu ile paylaştı.
 
Esin Erkoç, neden aday olduğu, gündeme ilişkin görüşleri ve özellikle kadın hakları konusunda değerlendirmelerde bulundu.
 
İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, partili yöneticiler, partililer ve yakınlarının katıldığı toplantıda konuşan Esin Erkoç, şu noktalara değindi:
 
"Birlikte kazanacağız"
 
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener : "Bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir" diyor.
Atalarımız bu Yurdu düşman işgalinden kurtarmak için kanlarını , canlarını verdiler. Biz onların mirasını çocuklarımıza, torunlarımıza bırakmak zorundayız. Mirasyedi gibi davranamayız. Bugüne kadar Cumhuriyetle elde ettiğimiz kazanımlarımızın bir bir elden gitmesine izin veremeyiz. İnsan bazen sahip olduklarının kıymetini bilemez; ancak kaybettiği zaman anlar ama o zamanda çoktan iş işten geçmiş olur. İş işten geçmeden hepimiz durup bir düşünelim.
 
Kendi kendine yetebilme gücüne  , stratejik öneme sahip, doğasıyla, tarımıyla, yeraltı kaynaklarıyla ,Dünyanın sayılı Ülkeleri arasına girebilecek canım Ülkemiz şu anda ne durumda. 
 
Toplumun her kesimi zor durumda.Toprağına tohum, gübre ,hayvanına yem alamayan çiftçi nasıl üretecek? Çoğu zaman siftah etmeden dükkanını kapatan esnaf, akşam nasıl evine ekmek götürecek? asgari ücretle yaşamaya çalışan emekçi, azıcık maaşıyla ay sonunu getirmeye çalışan emekli hayatının en güvenilir olması gerektiği zamanlarda, torunlarına zaman ayıracağı zamanlarda yine çalışmak mı zorunda kalacak?Üretmeye çalışan sanayici artan elektrik, doğalgaz, vergi yükleriyle daha ne kadar dayanacak? Ülkenin geleceği çocuklarımız yetiştiren sevgili öğretmenlerimiz kendilerini mi geliştirecekler, hayat mücadelesi mi verecekler. 
 
Sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanları daha ne kadar itibarsızlaştırılacaklar, hasta yakınları tarafından darp edilecekler? Veliler çocuğum nasıl eğitim alacak diye sürekli kaygılanmak mı zorunda. Üniversite öğrencileri okullarını bitirince iş bulabileceklerinden emin değiller. Fiziksel ve ruhsal şiddete maruz bırakılan hatta öldürülen kadınların , çocuk  yaşta evlendirilen yavrularımızın , okul sıralarında olması gerekirken ekmeğinin peşinden koşan- koşmak zorunda olan evlatlarımızın dramına dolaylı ya da doğrudan tanıklık etmediğimiz bir günümüz bile yok. Tüm bunlarla birlikte bizi biz yapan değerlerimizi unuttuk.”
 
 
MİKROFONSUZ KONUŞTU
 
İYİ Parti Milletvekili aday adayı Esin Erkoç, alanda ses düzeni olmayınca, "Benim sesim gür. Herkese sesimi duyurabilirim" diyerek partililerine ve kendisine destek olanlara hitap etti.
 
Güncel konulara da değinen Erkoç'u eşi ve kızı da bu mutlu ve anlamlı gününde yalnız bırakmadı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.