Hava Durumu

:

:

:

Milletvekili Zeynep Yılmaz Tarsus’ta Meslek Odalarında

07 Eylül 2019 Cumartesi 13:00

SONMANŞET.COM- AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve beraberindeki heyet ile birlikte Meslek Odası ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

 Milletvekili Zeynep Yılmaz Tarsus’ta Meslek Odalarında

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve beraberindeki heyet ile birlikte Meslek Odası ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, ziyaretleri sırasında AK Parti iktidarlarının yaptıkları hizmetleri anlatırken, başkanlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

-Tarsus Ticaret Borsası’nda

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ve beraberindeki heyet, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya tarafından karşılandı.

Başkan Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan ziyaret heyetine, Başkan Murat Kaya Tarsus'un ticari, ekonomik ve sosyal gelişimi açısından yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini belirterek, Borsanın kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgileri paylaştı.

Ziyarette Mersin merkezden sonra en büyük ilçe nüfusuna sahip Tarsus'un bölge olarak önemine değinen Yılmaz, ekonomik anlamda tarımsal ticaretin merkezi olan Tarsus'ta da  tüm sivil toplum örgütleri ile uzlaşı ve çözüm odaklı işbirliği amacında olduklarını, Bölgenin ekonomik ve sosyal konularının gündeme getirilmesi  ve sorunların en yetkili mercilerde çözülmesi noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Başkan Murat Kaya, " Bugün burada sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bizler, tüm görüşmelerimizi, üyelerimiz ve iş insanlarımızın sorumluluğunu hissederek gerçekleştiriyor, onların bizlere ilettiği talepleri bu vesileyle sizlerle paylaşıyoruz. Sizlerin de bu taleplerin hayata geçirilmesi noktasında üst düzey sorumluluk alacağınızı biliyoruz. İş insanlarımız, ülkemizin geleceği için çok önemli. Bizler de bu önemin farkındayız. Taleplerinizi önemsiyor ve her platformda iş dünyamızın bu taleplerini dile getiriyoruz. Bizim arzumuz Tarsus'umuzda yüksek yatırım yapmak isteyen insanların yolunun açılmasıdır. Üretilen ürünün ülke ekonomisine büyük katma değer sağladığı alanların kazandırılması amacımızdır."dedi.

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Seçer, Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel ve Meclis Üyesi Nail Uçak gerçekleşen nezaket ziyareti nedeni ile AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundular.

-Tarsus TSO’da

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu ile Tarsus gündemine dair görüşme yaptı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve beraberindeki partilileri ağırladı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuklar Tarsus gündemine dair gelişmeler hakkında bilgi aldılar. Tarsus ekonomisindeki son gelişmeler, yapılan veya planlanan yeni yatırımlar, Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Çukurova Bölgesel Havalimanı, Tarsus Sahil Bandı ve Mersin Agropark ile ilgili gelinen süreçlerden bahseden Tarsus TSO Başkanı Koçak, kent ekonomisine katkı sunacak projeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz da kent ekonomisini canlandıracak tüm projelerin hayata geçmesi için çalışmalarını süratle sürdüreceklerini belirtti.

-Tarsus Ziraat Odası'nda

Başkan Veyis Avcı, ziyareti sırasında yapılan sohbette Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ve beraberindeki heyete, Tarsus’un Türkiye’nin en önemli tarım havzalarından birisi olduğuna dikkat çekerek, ürün çeşitliliği, kaliteli ve yüksek rekolteli ürünlerin yetiştirildiği bir kent olduğunu söyledi.

Tarsus’un sebze ve meyve başta olmak üzere, Zeytincilik, Nar, Üzüm ve hayvancılıkta çok önemli bir konumda bulunduğunu dile getiren Avcı, tarım sektörünün kent ekonomisinin katalizörü olduğunu belirterek, çiftçilerin sorunlarının çözümü konusunda destek  istedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.