Hava Durumu

:

:

:

MİLLETVEKİLİ AHMET UZUN TIP BAYRAMINI KUTLADI

13 Mart 2014 Perşembe 12:53

Ak Parti Mersin Milletvekili 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını söyledi.

MİLLETVEKİLİ AHMET UZUN  TIP BAYRAMINI KUTLADI

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, başta Doktorlar olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını söyledi.

 

Uzun, insanın yardıma en çok ihtiyaç duyduğu, çaresiz kaldığı zamanın sağlık sorunlarının başladığı zaman olduğunu belirterek, ‘Sağlığımıza kavuşmamız için gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden, büyük bir fedakârlık ve özveriyle görevlerini yerine getiren başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlara şükran duyuyoruz. Zaten Büyük Önder Atatürk'ün, 'Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz' diyerek onurlandırıp, gururlandırdığı Doktorlarımız ile tüm sağlık çalışanlarımızın bir Eczacı Milletvekili olarak bu anlamlı gününü paylaşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum’’ dedi.

 

AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne kadar hayatın her alanında olduğu gibi sağlık alanında da birçok ilke imza atıldığını ve sağlık alanında adeta devrim yapıldığını belirten Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun,. ‘’Sağlık alanında ötelenmiş ve ertelenmiş birçok konu AK Parti iktidarları döneminde çözüme kavuşturuldu. AK Parti iktidarları olarak sağlık alanında yaptığımız düzenlemeler sonucu bugün isteyen her vatandaşımız istediği hastaneye giderek tedavi olmaktadır. Eskiden hastanelerin eczanelerinin önünde günlerce, saatlerce çile çeken vatandaşlarımız bugün istedikleri eczaneden ilaçlarını almaktadır. Biz halkımıza hizmet etmeyi kendimize şiar edinmişiz. Diğer alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da daha iyisini, daha güzelini yapmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart TıpBayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyor, sağlık ve esenlik içinde bir yaşam diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.