Hava Durumu

:

:

:

Migros Tarsus’ta 5. Mağazasını Açtı

12 Nisan 2019 Cuma 16:05

SONMANŞET.COM- Türkiye'nin 81 ilinde tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına hızla cevap verebilen ürün portföyüyle 65 yıldan bu yana hizmet veren Migros, Tarsus'ta 5.'nci mağazasını açtı.

Migros Tarsus’ta 5. Mağazasını Açtı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türkiye’nin 81 ilinde tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına hızla cevap verebilen ürün portföyüyle 65 yıldan bu yana hizmet veren Migros, Tarsus’ta 5.’nci mağazasını açtı.

Üzümlü kavşak, Öğretmenler mahallesi İsmetpaşa Bulvarı’nın kesiştiği kavşaktaki Tasgül’lere ait binanın semin katında hizmete giren Migros Mağazasında, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesini, sıcak ve keyifli bir alışveriş ortamında sunuyor.

Zengin çeşitli taze ürün gruplarının sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulduğu mağazada bölge halkının, tüm temel ihtiyaçlarını Migros kalitesi ile en uygun fiyatlarla karşılayabileceği belirtildi.

Tüketicilerine daima kusursuz hizmet sunmayı hedeflediğini belirten Migros Bölge Müdürü Serkan Erdoğan, Migros’unTürkiye’nin tüm illerindeki müşterilerine iyi fiyat, bol çeşit ve iyi alışveriş deneyimi konusunda fark yarattığını söyledi.

Migros'un  açılışına Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bazı Belediye Meclis üyeleri, Tarsus TSO Yönetim Kurulu üyesi işadamı murat Tasgül ve davetliler katıldı. 

Migros’un Tarsus’ta yeni açılan 5.’nci mağazasının Müdürlüğünü ise Halil İbrahim Bilen yapıyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.