Hava Durumu

:

:

:

MHP Milletvekili Kılavuz’dan Konteyner Limanıyla İlgili Soru Önergesi

17 Haziran 2022 Cuma 14:40

SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin'e yapılması planlanan Ana Konteyner Limanı hakkında TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

MHP Milletvekili Kılavuz’dan Konteyner Limanıyla İlgili Soru Önergesi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin’e yapılması planlanan Ana Konteyner Limanı hakkında TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

Önergede “Dokuzuncu ve Onuncu kalkınma planlarında Mersin Ana Konteyner Limanı olarak geçen ancak On birinci kalkınma planında Konteyner Limanı projesi olarak adlandırılan liman projesi için yer tespiti yapılmış mıdır?” denildi.

TBMM Başkanlığına sunulan yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verildi;

 1. Mersin’e yapılması planlanan Konteyner Limanı yapımı için projelendirme işlemi yapılmış mıdır?

 2. Dokuzuncu ve Onuncu kalkınma planlarında Mersin Ana Konteyner Limanı olarak geçen ancak On birinci kalkınma planında Konteyner Limanı projesi olarak adlandırılan liman projesi için yer tespiti yapılmış mıdır?

 3. Mersin Konteyner Limanı için projelendirme işlemleri gerçekleştirildiyse yapımına ne zaman başlanması ön görülmektedir?

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.