Hava Durumu

:

:

:

MHP Mersin'de Devlet Bahçeli'yi Karşılamaya Hazırlanıyor

26 Kasım 2022 Cumartesi 21:08

SONMANŞET.COM- '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingi için çalışmalara başlayan MHP Mersin İl Teşkilatı'nda, MDK Üyesi Kürşat Türker ERCAN, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, İlçe Belediye Başkanları, TÜRKAV İl Başkanı Oğuzhan Yıldız, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Metin Ercan ve Sendika İl Temsilcileri ve İlçe Başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

MHP Mersin'de Devlet Bahçeli'yi Karşılamaya Hazırlanıyor

SELAHATİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı'nda, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Mersin’i ziyaret edeceği 18 Aralık Pazar gününün hazırlıkları başladı.


Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı mitinglerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.


Her zaman sahada ve meydanlarda olan MHP'de, Genel Başkan Devlet Bahçeli '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı mitingler çerçevesinde 18 Aralık Pazar günü Mersin'de olacak.


'2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingi için çalışmalara başlayan MHP Mersin İl Teşkilatı'nda, MDK Üyesi Kürşat Türker ERCAN, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, İlçe Belediye Başkanları, TÜRKAV İl Başkanı Oğuzhan Yıldız, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Metin Ercan ve Sendika İl Temsilcileri ve İlçe Başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.


Toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, "Sayın Genel Başkanımızın teşrifleriyle 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’de yapılacak olan “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitingimize yönelik İl başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz toplantımızla beraber hazırlıklarımıza başladık." dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.