Hava Durumu

:

:

:

Mezitli’de Müdürler, projeleri yerinde inceledi

17 Şubat 2018 Cumartesi 12:49

SONMANŞET.COM- Mezitli Belediyesi'nde görev yapan müdürler, belediyenin tüm projelerini ve birimleri gezerek bilgi aldılar. Belediye Başkan Yardımcısı Yaser Gündüz başkanlığında yeni yapılan Ana Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Güneş Park, Gençlik Merkezi, Amfi Tiyatro, Taş Mektep, Destek Hizmetleri Birimi, Fen İşleri Birimi, Gönüllü Serası'nı gezen müdürlere, Mezitli Belediyesi İmar Müdürü Arzu Bitigen Saylam da teknik bilgiler verdi.

Mezitli’de Müdürler, projeleri yerinde inceledi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mezitli Belediyesi’nde görev yapan müdürler, belediyenin tüm projelerini ve birimleri gezerek bilgi aldılar. Belediye Başkan Yardımcısı Yaser Gündüz başkanlığında yeni yapılan Ana Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Güneş Park, Gençlik Merkezi, Amfi Tiyatro, Taş Mektep, Destek Hizmetleri Birimi, Fen İşleri Birimi, Gönüllü Serası’nı gezen müdürlere, Mezitli Belediyesi İmar Müdürü Arzu Bitigen Saylam da teknik bilgiler verdi.

Mezitli Belediyesi Müdürler Toplantısı bu ay projelerin yapıldığı alanlarda gerçekleştirildi. Mezitli Belediyesi’nde görev yapan müdürler, belediyenin tüm projelerini ve birimleri gezerek bilgi aldılar. Belediye Başkan Yardımcısı Yaser Gündüz başkanlığında yeni yapılan gezide, Ana Hizmet Binası, temeli atılan Kültür Merkezi, birinci etabı tamamlanmış olan ve hizmet vermeye başlanan Güneş Park, bir hayırsever desteğiyle yaptırılan ve inşaatı devam eden Gençlik Merkezi, sosyal ve sanatsal etkinliklerin merkezi haline gelen Amfi Tiyatro, İnşaatı başlanan 2. Aktif Yaş Alma Merkezi, restorasyonu tamamlanan ve bölgenin ilgi odağı olmasını sağlayan Taş Mektep, Destek Hizmetleri Birimi, Fen İşleri Birimi ve Gönüllü Serası ziyaret edildi.

Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan Yeni Hizmet binasını gezen müdürlere Mezitli Belediyesi İmar Müdürü Arzu Bitigen Saylam tarafından bilgilendirme yapıldı. Katları tek tek gezen müdürler, projenin yapısı, özellikleri ve kullanım alanlarıyla ilgili bilgi aldı. Müdürler ziyarette önümüzdeki yıllarda görev yapacakları oda ve mekânları da ilk kez görme şansı yakaladı. Daha sonra geçilen Kültür Merkezi inşaatında yapılacak teknik ve fiziki uygulamalar hakkında bilgiler alan müdürler, Güneş Park’ını da ziyaret ettiler. Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Oğuz Akar Tülücü, tarafından kısa bir brifing verildi. Alternatif enerji kaynakları anlatıldı.

İnşaatı devam eden Gençlik Merkezi ve yoğun şekilde kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapıldığı Amfi Tiyatro’yu gezen birim müdürleri, tarihi Taş Mektep’te slayt gösterisi eşliğinde Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Koordinatörü Oğuzhan Karayiğit’ten genel brifing aldılar. Daha sonra öğle yemeğini burada yediler.

Öğle yemeği sonrası Destek Hizmetleri ve Fen İşleri birimlerini gezen müdürlere, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Gönüllü Serası’na giderek, Gönüllü Salman Kalender’den, çalışmalar hakkında bilgiler alan müdürler, sebze üretiminden, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına kadar giden sürecin bir bölümüne de tanıklık ettiler.

Ziyaret sonrası bir değerlendirme toplantısı yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yaser Gündüz, yapılan projeleri yerinde görerek buralarda yaşanan heyecanı, çalışanlara da aktarmaları amacıyla bu geziyi yaptıklarını ifade etti.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.