Hava Durumu

:

:

:

MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ YÜCEL KELEŞOĞLU'NUN

10 Ocak 2014 Cuma 13:20

Tarsus Rotary Kulübü'nün geleneksel ''Meslek Hizmet'' ödülü, Medical Park Tarsus hastanesinde görev yapan gastroenteroloji uzmanı Dr. Ali Hafta ve yarım asırdır baklavacılık sektöründe hizmet veren Yücel Keleşoğlu'na verildi.

MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ YÜCEL KELEŞOĞLU'NUN

Tarsus Rotary Kulübünün Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu

Başkan Nil Özveren Aşkın:”Dr. Ali Hafta ve baklavacı Yücel Keleşoğlu meslek hizmet ödülüne layık görüldü”

Tarsus Rotary Kulübü'nün geleneksel ''Meslek Hizmet'' ödülü, Medical Park Tarsus hastanesinde görev yapan gastroenteroloji uzmanı Dr. Ali Hafta ve yarım asırdır baklavacılık sektöründe hizmet veren Yücel Keleşoğlu’na verildi.

 

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, gastroenteroloji uzmanı Dr. Ali Hafta’yı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ise Keleşoğlu Baklavalarının sahibi Yücel Keleşoğlu’nu kutlayarak, hizmet ödüllerini teslim etti.

Kaymakam Hasan Göç, Rotary Kulübünün bir restaurantta düzenlenen yemekli toplantısında yaptığı konuşmada, topluma karşılıksız hizmet veren ve özellikle sağlık ve eğitim alanında yaptıkları faaliyetler ve destekler nedeniyle Rotary Kulübünün başkan, yönetici ve üyelerini kutladığı konuşmasında, “Topluma ve kentimize yaptığınız proje ve hizmetlere Kaymakamlık olarak her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Meslek Hizmet ödülüne layık görülen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

Rotary Kulübü Başkanı Nil Özveren Aşkın ise Meslek Hizmet Komitesi tarafından ödüle layık görülen Dr. Ali Hafta ve baklavacı Yücel Keleşoğlu’nu kutladığı konuşmasında, ödülü topluma hizmetleriyle öncülük edip, örnek olan ve mesleki alanında başarılı olan kişilere verdiklerini söyledi.

Nil Özveren Aşkın, toplumda ve çeşitli meslek dallarında başarılı çalışmalar yapan kişi, kurum yada kuruluşları motive etmek, bu uğraşların gururunu ve onurunu paylaşmak için her yıl ödül verdiklerini, Meslek Hizmet ödülünün son derece anlamlı bir ödül olduğunu ifade ederek, “Çok güzel hizmetlerimiz var. Tarsus Rotary Kulübü olarak çok başarılı bir kulübüz. Hizmet yoluyla barışa daha çabuk ulaşılacağına inanıyoruz. İnsanlar arasında sıkı işbirliğiyle barış odaklı çalışmalarımız artarak devam edecektir. Kendinden önce hizmet prensibiyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz'' şeklinde konuştu.

Öte yandan Rotary Kulübü üyesi genç İş adamı Alper Okyay’a yaptıkları bağışlar nedeniyle Paul Harrİs dostu rozeti ve ödülünü Rotary Kulüpleri Guvarnör yardımcısı Murat Yüksekbaş tebrik ederek takıp, teslim etti.

Geceye, Kaymakam Hasan Göç, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Emniyet Müdür yardımcısı Ufuk Solmaz, Mersin ve ilçeleri Rotary Kulübü Başkan ve eşleri, Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Nil Özveren Aşkın, eşi ve yöneticiler ile üyeleri katıldı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
Tarsuslu 12 Ocak 2014 Pazar 11:03

Yıllardır bu mesleğe kendini adamış yücel keleşoğlunu tebrik ediyoruz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.