Hava Durumu

:

:

:

Meryem Yeşim ve Mert Yıldız Muradına erdi

10 Şubat 2020 Pazartesi 10:17

SONMANŞET.COM- Köle ailesinin Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan güzeller güzeli kızları Meryem Yeşim ile Yıldız Ailesinin Tarsus Adliyesinde Zabıt Katibi olarak görev yapan yakışıklı oğlu Mert Yıldız'ın May Life Plaza Elmas Balo Salonunda yapılan düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Meryem Yeşim ve Mert Yıldız Muradına erdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi Meclis üyesi, AK Parti Tarsus eski ilçe Başkanlarından Mehmet Yıldız ve ailesi ile Köle Ailesinin mutlu gününde Tarsus ve Mersin’in siyaset dünyası bir araya geldi.

Köle ailesinin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan güzeller güzeli kızları Meryem Yeşim ile Yıldız Ailesinin Tarsus Adliyesinde Zabıt Katibi olarak görev yapan yakışıklı oğlu Mert Yıldız’ın May Life Plaza Elmas Balo Salonunda yapılan düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Meryem Yeşim ve Mert Yıldız’ın düğün töreninde Nikah Şahitliklerini AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammed Gültak, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Tarsus İlçe Başkanı Nevzat Çetin, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Güllü yaptı.

AK Parti Milletvekili Ali Cumhur, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunduktan sonra, Nikah cüzdanını Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a uzatıp, kendisinin vermesini istedi.

Başkan Gültak, Meryem Yeşim ve Mert Yıldız’a birbirlerini sevip, saymalarını, sadakat, sevgi, saygıyı ömür boyu sürdürmeleri dileğinde bulunduktan sonra, Nikah cüzdanını geline verdi ve “Sizlerden vatana, millete faydalı çocuklar bekliyoruz” dedi.

Köle ve Yıldız aileleri, konuklarla tek tek ilgilenirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.