Hava Durumu

:

:

:

Merve Sayar&Turgay Can Dünya Evine Girdi

27 Kasım 2017 Pazartesi 14:54

SON MANŞET GAZETESİ- Tarsus'un dünya çapında üne sahip olan doktorlarından Ortopedi Hastalıkları Uzmanı Ömer Sayar ile Fatma Sayar çiftinin Mimar olan kızları Merve Sayar, hayatını Neval-Ertuğrul Can çiftinin mimar olan oğulları Turgay Can ile birleştirdi.

Merve Sayar&Turgay Can Dünya Evine Girdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- Tarsus’un dünya çapında üne sahip olan doktorlarından Ortopedi Hastalıkları Uzmanı Ömer Sayar ile Fatma Sayar çiftinin Mimar olan kızları Merve Sayar, hayatını Neval-Ertuğrul Can çiftinin mimar olan oğulları Turgay Can ile birleştirdi.

Belediye Nikâh Dairesinde gerçekleştirilen düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Alkışlar eşliğinde salona giriş yapan Merve ve Turgay’ın nikâh şahitliklerini meslektaşları ve yakın arkadaşları Burak Göngördü ile Nihan Gökeşme yaptı.

Yaşam boyu birlikte mutlu günlere “evet” yanıtını veren Merve ve Turgay çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Sayar ve Can Aileleri dünür olmanın mutluluğunu yaşarken, konuklarla da yakından ilgilenerek güzel bir ev sahipliği yaptılar.

Ömer ve Fatma Sayar ile Neval ve Ertuğrul Can çifti, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan akraba, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dediler.

Manşet Gazetesi, www.sonmanset.com ve www.haberspotu.com Gazeteleri Yazı Ailesi olarak, Merve-Turgay Can çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar dilerken, Sayar ve Can Ailelerini de tebrik ediyoruz.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.