Hava Durumu

:

:

:

Mersinliler İstemihan Talay’ı Bağrına Basıyor

23 Şubat 2018 Cuma 21:36

SONMANŞET.COM- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı, Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı M. İstemihan Talay'ı gittiği her yerde halk bağrına basıyor.

Mersinliler İstemihan Talay’ı Bağrına Basıyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı, Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı M. İstemihan Talay’ı gittiği her yerde halk bağrına basıyor.

2019 CHP’nin Yerel ve Genelde İktidar Yılı olacak

Mersin'i karış karış dolaşarak, halkla kucaklaşmayı aralıksız olarak sürdürmeye devam eden CHP Genel Başkan Başdanışmanı, Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a. Adayı M. İstemihan Talay, dükkan dükkan, esnaf esnaf, ev ev,  kapı kapı dolaşarak, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle bir araya gelerek 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimlere çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Gittiği her yerde sevgi ve saygı seliyle karşılanan, halkın bağrına bastığı İstemihan Talay, “Önümüzde muhtemelen 2019’da yapılacak olan yerel seçimleriyle, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri var. Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de önümüzdeki seçimlerde büyük bir başarı gösterip, deyim yerindeyse destan yazacağız. 2019 seçimlerinde oy patlaması yaparak, sandıktan CHP’nin yerelde ve genelde iktidarı çıkacak.  Hep birlikte el ele vererek partimizi yerelde ve genelde iktidar yapacağız. Bunda kararlıyız” dedi.

AKP’den Kurtulmaya Az Kaldı

Türkiye'nin 2019 seçimlerinde AKP İktidarından kurtulacağını belirten Talay, “Türkiye 15 yıldır karanlığa sürüklediği AKP iktidarından önümüzdeki seçimlerde kurtulacak. Halkımız sabırsızlıkla 2109 seçimlerini bekliyor.” Dedi.

CHP teşkilatları ve partili çalışma arkadaşlarıyla birlikte Tarsus’tan Anamur’a kadar Mersin’in en ücra köşelerine kadar giderek vatandaşlarla buluşup, kucaklaşan, partisinin yerel ve genel seçimlere yönelik proje ve proğramlarını anlatıp, onların sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulunan İstemihan Talay, “Bugün ülkemizde iş adamı da, işçiler de, emekliler de, esnaflar da, kısaca her meslek erbabından vatandaşlarımız AKP’nin zulüm dolu iktidarından kurtulmak istiyor. Hep birlikte el ele vererek AKP iktidarından kurtulacağız. Başka çaremiz yok, hep beraber bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, el ele vererek AKP iktidarına son vereceğiz.” diye konuştu.

CHP Türkiye’nin Aydınlık Geleceğidir

Türkiye’yi karanlık AKP iktidarından kurtarıp esenliğe çıkaracak tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunun altını çizen İstemihan Talay, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler ve genel seçimler ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçimine, parti teşkilatlarımızla birlikte istikrarlı, sistemli, planlı ve proğramlı bir şekilde hazırlanmaya devam ettiklerini bildirdi.

İstemihan Talay, hafta boyunca Mersin merkezi ile ilçe ve mahallelerinde seçime yönelik çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirirken, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret ederek, seçime yönelik düşüncelerini anlattı.

Mersin Servisçiler Odası, Mersin Pazarcılar Odası, Özgür Tavukçuluk, Emlakçılar Odası, Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şubesi başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen İstemihan Talay, kendisine gösterilen yoğun ilgiye çok teşekkür etti.

Gittiği her yerde gördüğü ilgi ve alakadan dolayı son derece mutluluk duyduğunu vurgulayan İstemihan Talay'ın geçmişteki büyük hizmetlerini asla unutmayacaklarını belirten vatandaşlar, Talay'ı CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı görmek istediklerini ve bunun için tüm güçleriyle kendisinin yanında olduklarını ve bundan sonra da yanında olacaklarını dile getirdiler.

-MERSİN'DE SANDIKTAN CHP ÇIKACAK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, 2019 yılında yapılacak olan yerel ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçiminde en güçlü parti olduğunu ifade eden ve CHP'nin Türkiye’nin aydınlık geleceği olduğunun önemine değinen İstemihan Talay, “CHP olarak ilk hedefimiz Mersin’de yerel seçimde en az yüzde 45 oranında oy alarak seçimi kazanmaktır. Biz iddia ediyoruz; Mersin Büyükşehir Belediyesini yüzde 45 -yüzde 60 bandında oy alarak kazanacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Mersin Büyükşehir başta olmak üzere en az 7 ilçede belediye başkanlığını kazanacağız. 2019 yerel ve genel seçimlerinde Mersin’de büyük bir başarı destanı yazacağız. Yerel seçimlerde elde edeceğimiz zaferle 2019 yılının Kasım ayında yapılacak olan genel seçimlerinde tüm Türkiye’ye “Biz Mersin’de bunu başardık. Genel seçimlerde de AKP’yi Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçimlerinde de iktidardan indirip, halkın iktidarını, CHP’nin iktidarını kuracağız” mesajını vereceğiz. Böylece Parlamentoya da çok güçlü olarak gitmeyi hedeflemekteyiz.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.