Hava Durumu

:

:

:

Mersin'de Sokaktaki Dostlara MHP'den Mama Desteği

20 Ocak 2021 Çarşamba 14:01

SONMANŞET.COM- MHP Mersin İl teşkilatı bir haftada 6 Ton mama dağıtırken, hedefleri ay sonuna kadar 10 ton mamayı sokaktaki hayvanlara ulaştırmak olacak.

Mersin'de Sokaktaki Dostlara MHP'den Mama Desteği
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- MERSİN MHP İl teşkilatı bir haftada 6 Ton mama dağıtırken, hedefleri ay sonuna kadar 10 ton mamayı sokaktaki hayvanlara ulaştırmak olacak. 
 
Mersin MHP İl başkanlı tarafından yaklaşık bir haftadır Mersin’in tüm ilçelerine elde ettikleri kedi-köpek mamalarını ulaştırmaya devam ediyor. 
 
MHP İl Başkan Yardımcısı Esra Aydın, “sokaktaki Dostlarını Unutma “ projemiz kapsamında kış aylarının gelmesi ve özellikle pandemi döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için merkez ve tüm ilçelerimizde düzenli olarak besleme yapmaktayız. 
Bununla birlikte kendini sokak hayvanlarına adamış yüzlerce gönüllü hayvan sever vatandaşımıza mama desteğinde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. 
Bizlerin böyle bir projeyi hayata geçirmesini sağlayan İl Başkanımız Zeynel Uğur GÖLGELİ’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz, emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi.
 
KİMCANKO (Kimsesiz Canları Koruma Federasyonu) Mersin İl Temsilcisi Zübeyde Zehra Kıvanç; 
“Hayvan Hakları Federasyonu Mersin il temsilcisiyim. 
Pandemi ile beraber her sokağa çıkma yasağında kırsal beslemeleri, sahil beslemeleri yapmaya başladık. 
Aynı zamanda besleme çalışmaları gönüllülerle destekleme kısırlaştırma ve tedavi çalışmaları yanı sıra okullarda pandemi öncesi farkındalık projelerimizle çeşitli alanlarda sokaktaki canlarımız için faaliyetler yürütmekteyiz” dedi. 
Kıvanç, “Ayrıca bu güzel çalışmanın diğer parti, belediyeler ve başkanlara örnek olmasını dilerken hayvan hakları hakkında daha kapsamlı ve daha ağır yaptırımı olan ceza yasalarının en kısa surede çıkması için sevgili vekillerimize ve bakanlarımıza teşvik edici olmasını diliyorum. Dedi

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.