Hava Durumu

:

:

:

Mersin'de Narenciyeli Kostümler Defilesi Nefes Kesti

12 Kasım 2022 Cumartesi 19:09

SONMANŞET.COM- 8. Mersin Narenciye Festivali kapsamında düzenlenen Narenciyeli Kostümler Defilesi büyük beğeni toplayarak, izleyicilerden tam not aldı.

Mersin'de Narenciyeli Kostümler Defilesi Nefes Kesti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 8.'nci Mersin Narenciye Festivali kapsamında düzenlenen Narenciyeli Kostümler Defilesi büyük beğeni toplayarak, izleyicilerden tam not aldı.

Galatasaray Meydanı'ndaki defilede, Mersin Olgunlaşma Enstitüleri tarafından hazırlanan narenciye temalı 35 kostüm Mersinlilerin beğenisine sunuldu. Birbirinden renkli ve farklı tasarımdaki kostümler izleyenlerin beğenisini toplarken, Müzik eşliğinde podyuma çıkan mankenlerin performansı da alanı dolduran Mersinlilerden tam not aldı.

Kostümlerle hazırlanan sıra dışı tasarımlı taç ve yelpaze gibi aksesuarların da dikkat çektiği defilede Olgunlaşma Enstitüsünün Mankenleri profesyonel mankenlere adeta taş çıkartıp, bol bol alkış aldılar.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.