Hava Durumu

:

:

:

Mersin Sosyetesi MOCHKA Mağazasının Açılışında Buluştu

14 Ekim 2018 Pazar 12:07

SONMANŞET.COM- Mersin'in tanınmış girişimci iş kadınlarından Oya Urul Kafadar'ın,Çamlıbel'de Sahil apartmanı altında açtığı Mochka Takı Tasarım Mağazasının açılışına Mersin'in iş dünyasının önde gelen iş kadınları ve elit hanımları katıldı

Mersin Sosyetesi MOCHKA Mağazasının Açılışında Buluştu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türkiye’nin takı ve aksesuar sektörünün en tanınmış markalarından olan Mochka Accessories Mersin Mağazası açıldı.

Mersin’in tanınmış girişimci iş kadınlarından Oya Urul Kafadar’ın,Çamlıbel’de Sahil apartmanı altında açtığı Mochka Takı Tasarım Mağazasının açılışına Mersin’in iş dünyasının önde gelen iş kadınları ve elit hanımları katıldı.

Mochka’nın kendi bünyesinde yer alan atölyelerinde, el işçiliğiyle, farklı doku ve malzemeleri bir araya getirerek tasarladığı takı ve aksesuarlarla her yaştan kadının stilinin sesini yükselttiğini belirten Oya Urul Kafadar, “Doğanın mucizevi paletinden seçmiş olduğu eşsiz kontrastları ile Mochka, tasarımlarının ritmiyle hanımları zamanlar arasında müthiş bir yolculuğa çıkartıyor. Ekolojik bir duruş sergileyen, tasarımlarında insan sağlığına zararlı hiçbir malzemeyi kullanmayan Mochka’nın Mersin’de şubesini açtığımız için mutluyuz, gururluyuz.” dedi.

İade ve değişim olanaklarıyla yüzde 100 güvenli alışverişin adresi olduklarını belirten Mochka Mersin şubesinin sahibi Oya Urul Kafadar, “Mochka'dan yapacağınız her alışveriş için daimi memnuniyeti garanti ediyoruz. Alışverişlerinizin başlangıcından, son aşamasına kadar Mochka ekibinin kesintisiz desteğini sonuna kadar yanınızda hissedeceksiniz. Mochka Mersin  şubesi, takı ve aksesuarda dünya trendlerini yakından takip etme olanağı sunmaktadır. “ şeklinde konuştu.

MOCHKA Takı ve Aksesuar Mağazası Mersin Kültür Mahallesi Atatürk caddesi Sahil Apartmanı altında Çamlıbel Migros yanında hizmete girerken, iletişim telefonundan ulaşmak isteyenlerin ise 0 324 4087120 nolu telefondan ulaşabilecekleri bildirildi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.