Hava Durumu

:

:

:

Mersin İş Dünyası Kaya Sarpkaya’nın Sünnet Düğününde Buluştu

17 Haziran 2019 Pazartesi 16:33

SONMANŞET.COM- Mersin'in tanınmış saygın ve hayırsever İşadamlarından Bülent Sarpkaya ve Sema Sarpkaya'nın biricik oğulları Kaya Sarpkaya'nın sünnet düğününde Mersinin İş ve Siyaset dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi.

Mersin İş Dünyası Kaya Sarpkaya’nın Sünnet Düğününde Buluştu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in tanınmış saygın ve hayırsever İşadamlarından Bülent Sarpkaya ve Sema Sarpkaya’nın biricik oğulları Kaya Sarpkaya’nın sünnet düğününde Mersinin İş ve Siyaset dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi.

Adana Sheraton Oteli Havuzbaşı’nda düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe ilk adımını atan Kaya Sarpkaya ve ailesinin mutluluğuna ortak olan dostları ve arkadaşları unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kaya Sarpkaya’nın sünnet yemeğine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Devlet ve Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi geçen dönem Başkanı Burhanettin Kocamaz, mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Tarsus Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sabri Kılıç, Tarsus eski belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya, Anıt Lions Kulübü yönetici ve üyeleri, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak’ın da ararlında bulunduğu seçkin konuklarla yakından ilgilenerek, çok güzel bir dostluk içinde ev sahipliği sergileyen Sema ve Bülent Sarpkaya çiftini, tüm davetliler tek tek tebrik etti.

Annesi ve babası Sema ve Bülent Sarpkaya ile Tarsus’un tanınmış iş adamlarından Cumali Yağcı ile birlikte davullar eşliğinde sahneye gelen Kaya Sarpkaya ve arkadaşları da unutulmaz bir gece yaşamanın keyfini çıkardılar.

Tarsus Amerikan Koleji bünyesinde eğitim veren SEV ilköğretim okulu öğrencisi olan Kaya Sarpkaya’nın sünnet düğününde bir araya gelen seçkin davetliler birde ünlü sanatçı Altay’ın konserini yaşadılar.

Kaya Sarpkaya’nın sünnet düğününde sahne alan ve yaklaşık 3 saat sünnete katılanları coşturan ünlü sanatçı Altay, yakın dostları işadamı Bülent Sarpkaya ve Kaya Sarpkaya’nın kirveliğini yapan işadamı Cumali Yağcı’nın dostları olduğunu belirterek, “Böyle bir gecede dostlarımın mutluluğuna ortak olmak istedim. Hep birlikte çok güzel bir gece geçirdik. Darısı Kaya’nın düğününe olur inşallah” dedi.

Oğlu Kaya’nın sünnet düğününe katılarak güzel bir gece geçirdikleri için çok mutlu olduklarını belirten Bülent Sarpkaya, “Bu anlamlı ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Tüm dost ve arkadaşlarımızla huzur içinde eğlenerek çok güzel bir gece geçirdik.” şeklinde duygularını dile getirdi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.