Hava Durumu

:

:

:

Mersin’in Yükselen Sesi: Sesim Sarpkaya Fen Lisesi

26 Temmuz 2020 Pazar 21:56

SONMANŞET.COM- Mersin'in en başarılı liselerinin başında gelen ve başarılarıyla göz kamaştıran Sesim Sarpkaya Fen Lisesi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Mersin’in Yükselen Sesi: Sesim Sarpkaya Fen Lisesi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- MERSİN’in en başarılı liselerinin başında gelen ve başarılarıyla göz kamaştıran Sesim Sarpkaya Fen Lisesi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

“Mersin’in Yükselen Sesi” olarak Üniversiteye giriş sınavlarında Tarsus’un en popüler okullarının başında gelen Sesim Sarpkaya Fen Lisesi, geçtiğimiz yıllardaki başarısını arttırarak sürdürmeye devam ediyor.

Tarsus Sesim Sarpkaya Fen Lisesi TYT-AYT başarısını her geçen yıl yükselterek dikkatleri çekmeye devam ediyor. Sesim Sarpkaya Fen Lisesinden 2019'da mezun olan öğrenciler, TYT-AYT sınavlarında 39 Tıp Fakültesi, 21 Mühendislik, 8 Diş Hekimliği, 4 Eczacılık ve 8 Hukuk fakültesi kazanarak bu başarıyı parlattılar. Okulun 2020 TYT-AYT sınavlarına giren öğrencilerinden aldığımız verilere göre TYT-AYT derece ve üst düzey fakültelere öğrenci yerleştirme açısından okul başarısının daha da artması bekleniyor.

Okul Yönetimi, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler arasındaki diyaloğu en iyi şekilde hayata geçirerek, başarılarıyla adından söz ettiren ve Türkiye’nin en prestijli Üniversitelerine öğrencilerini gönderen Sesim Sarpkaya Fen Lisesi’nin Müdürlüğünü yapan Kenan Yalçınkaya, Sesim Sarpkaya Fen Lisesi’nin temel vizyonunun, teknolojiyi çok iyi kullanan, bilimi rehber edinen, özgür düşünce ve hür irade anlayışına sahip, insan merkezli ve bu istikamette geçmiş değerlerine saygılı, bilimsel ve bir o kadar sosyal, duygu ve mantık dengesini kurmuş olan insanları yetiştirmek olduğunu belirterek, öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade etti.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.