Hava Durumu

:

:

:

Mersin Değişim Gazetesi kurşunlandı, 1 kişi gözaltında

19 Temmuz 2022 Salı 15:16

SONMANŞET.COM- Alınan bilgiye göre Burhan Ocakoğlu'nun imtiyaz sahibi olduğu Mersin Değişim Gazetesi'nin İnceark mahallesi 3520 sokakta bulunan işyerinin kapısı sabah erken saatlerde bir kişi tarafından kurşunlandı.

Mersin Değişim Gazetesi kurşunlandı, 1 kişi gözaltında

SELAHATTİN  ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Mersin Değişim Gazetesi kurşunlandı.

Alınan bilgiye göre Burhan Ocakoğlu’nun imtiyaz sahibi olduğu Mersin Değişim Gazetesi’nin İnceark mahallesi  3520 sokakta bulunan işyerinin kapısı sabah erken saatlerde bir kişi tarafından kurşunlandı.

Daha sonra işyerine gelen Ocakoğlu, işyerinin cam kapısı ve camekanının tüfekle ateş edilerek kırıldığını ve dipçikle de camekanlarının kırıldığını görünce Polis merkezine gitti.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın işyeri güvenlik kameralarını inceleyerek 1 şüpheliyi gözaltına alırken, soruşturma sürdürülüyor.

Öte yandan Tarsus Gazeteci ve Yazarlar Derneği Ata Patır, Mersin Değişim Gazetesine yapılan saldırıyı kınayan bildiri yayınladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.