Hava Durumu

:

:

:

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OYUNU ÇÖZDÜ...

06 Mart 2014 Perşembe 09:22

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MESKİ ekipleri, şehrin bütün bölgelerindeki rögar ve menfezleri kontrol etmeye devam ediyor.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OYUNU ÇÖZDÜ...
Mersin'de geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışın ardından birikintilerin oluşmasıyla ilgili incelemeler sürerken, yağmurlarda en çok göllenmenin yaşandığı yer olan İnönü Bulvarı-Çamlıbel kavşağındaki menfezleri  mazgalının altına beton levha yerleştirilmiş olduğunu tespit edildi. Mazgalın altına yerleştirilen beton levha, yağmur suyunun sadece yüzde 10’luk bir kısmının tahliye edilmesine olanak veren beton bloğunu Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Meski ekipleri bulunduğu yerden çıkardılar.
 
Ekipler özellikle bu kavşağın göllenmenin etkisinde kaldığından bahsetti.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, “15 yıllık belediye başkanlığım döneminde yaşamadığım şeylerle karşılaşıyorum. Yağmursuyu kanallarından konteynır, mazgalların altından çuval, araba tekerleği ve beton levhalar çıkıyor. Bunlar tesadüfen oluşan şeyler değil, özellikle yağmurdan dolayı kentte sıkıntı yaşanıyor algısı yaratmak amacıyla oraya yerleştirilmiş. Ben bunu yapanları ve Mersinlileri sıkıntıya sokanları şiddetle kınıyorum.” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
engel olamayacaksınız 06 Mart 2014 Perşembe 11:02

macit özcan tekrardan başkan seçilmesin diye hem bazı sözde chpliler mhpye çalışıyor hem de diğer partilerle rekabet ediyor. macit özcanın işi zor ama engel olamayacaksınız

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.