Hava Durumu

:

:

:

Mersin Barosu Tarsus Temsilciliğinin Yeni Adli Yıl Resepsiyonu Coşkulu Geçti

11 Eylül 2022 Pazar 23:47

SONMANŞET.COM- Mersin Barosu Tarsus Temsilciliği tarafından 2022-2023 Adlı Yıl Açılış Resepsiyonu oldukça samimi bir ortamda eğlenceli geçti.

Mersin Barosu Tarsus Temsilciliğinin Yeni Adli Yıl Resepsiyonu Coşkulu Geçti
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- Mersin Barosu Tarsus Temsilciliği tarafından 2022-2023 Adlı Yıl Açılış Resepsiyonu oldukça samimi bir ortamda eğlenceli geçti.
 
Yıldırımlar Otantik Restoranda gerçekleştirilen programa Tarsus Emniyet Müdürü Ali Garanlı, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Başsavcı vekili Osman Tezcan, Mersin Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, Mersin Barosu Tarsus Temsilcisi M. Habib Ekmekçi, Baro üyesi avukatlar ve davetliler katıldı.
 
Programda bir konuşma yapan Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Murat Ramazan Tiryaki, “2022-2023 Adli yılın başlaması nedeniyle bu programın düzenlenmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle geride kalan yıllarda böyle bir program düzenlenemedi. Zorlu ve telaşlı bir dönem başlıyor. Ben iyi bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum. Bizler, avukat meslektaşlarımızın yaşayabileceği sıkıntılar noktasında elimizden gelen yardımı yapacağımızı söylüyoruz” dedi.
 
Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir ise Tarsus’a her geldiğinde mutlu olduğunu ifade ederek, “Burası benim evim. Burada yaklaşık 10 yıl avukatlık yaptım. Mutlu oluyorum. Ben Adli Yılın, hepimiz için adil bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Mersin Barosu Tarsus Temsilcisi Av. M. Habip Ekmekçi’de, geceye katılım gösteren tüm meslektaşlarına teşekkürlerini ileterek, “Bizim ortak paydamız avukatlık mesleğimizidir. Benim tek arzum, meslektaşlarımızın hep yükseklerde olmasından yanadır. Bizim mesleğimiz hayatın ta kendisidir. Zaman zaman meslektaşlarımızla tartışmalar yaşadık. Ama ben kırgınlık, dargınlık istemiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından çalınan müzik eşliğinde katılımcılar keyifli dakikalar yaşadılar.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.