Hava Durumu

:

:

:

Mersin Barosu’nda Tarsus’u Av. Fatih Oyan Temsil Edecek

15 Eylül 2022 Perşembe 15:44

SONMANŞET.COM- Önümüzdeki Ekim ayında genel kurulu yapılacak olan Mersin Barosu seçimlerinde Tarsus'u temsilen kentimizin genç ve yetenekli hukukçularından Av. Fatih Noyan yönetimde görev alacak.

Mersin Barosu’nda Tarsus’u Av. Fatih Oyan Temsil Edecek

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Önümüzdeki Ekim ayında genel kurulu yapılacak olan Mersin Barosu seçimlerinde Tarsus’u temsilen kentimizin genç ve yetenekli hukukçularından Av. Fatih Noyan yönetimde görev alacak.

13 Eylül 2022 tarihinde yapılan Tarsus Temsilciliği seçiminde Av. Fatih Oyan 118 oyla yeni dönemde Mersin Barosu yönetim kurulu üyesi ve Tarsus Temsilcisi olarak görev yapmaya hak kazanırken, kendisiyle birlikte seçime giren Av. M. Habib Ekmekçi 47 oy, Av. Cihat Esen ise 42 oy aldı.

-FATİH OYAN KİMDİR?

Fatih Oyan 1987 yılında Tarsus’ta doğdu.2005 Yılında Mustafa Kemal Anadolu Lisesinden Mezun olan Oyan, aynı yıl Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı.

2009 Yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Mezun Olarak aynı yıl Mersin Barosuna ilk adımı attı.

Mersin Barosu’nun önümüzdeki dönemde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacak olan Av. Fatih Oyan, 11 Yıldır Tarsus’ta Aktif olarak Avukatlık yapıyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.