Hava Durumu

:

:

:

Mersin Agropark’ın ilk Mali Genel Kurulu yapıldı

23 Ağustos 2019 Cuma 13:23

SONMANŞET.COM- Tarım ve teknolojinin aynı çatı altında buluşturulacağı Türkiye'nin ilk tarım ve gıda teknoparkı Mersin Agropark'ın tüm ortaklarının katılımıyla düzenlediği birinci Olağan Genel Kurul toplantısı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Mersin Agropark’ın ilk Mali Genel Kurulu yapıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarım ve teknolojinin aynı çatı altında buluşturulacağı Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı Mersin Agropark’ın tüm ortaklarının katılımıyla düzenlediği birinci Olağan Genel Kurul toplantısı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Mersin Agropark, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ın yönetiminde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplandı. Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunduğu ve müzakeresinin edildiği, bilanço ve gelir tablosunun görüşüldüğü toplantıda Mersin Agropark ile ilgili gelinen son durum değerlendirildi. Bölgeye yatırımcıları çekmeye yönelik hazırlıkların süratle devam edildiğine dikkat çekilen toplantıda öneri ve görüşler sunuldu.

Türkiye’nin ilk tarım ve gıda teknoparkı olarak Tarsus ilçesine bağlı Alifakı ve Reşadiye mahallelerinde yaklaşık 800 dönüm alan üzerine kurulması planlanan Mersin Agropark ile tarım ve teknolojiyi buluşturarak yüksek katma değerli, yüksek verimli ve sağlıklı ürünler yetiştirerek, Türkiye’nin tarımsal ihracatını artırmak ve tarımda dışa bağımlılığını ortadan kaldırmak hedefleniyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.