Hava Durumu

:

:

:

Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığına Türker Seçildi

23 Temmuz 2021 Cuma 14:08

SONMANŞET.COM- Özgür Türker başkanlığındaki yönetim kurulunda, Kenan Toros, Mustafa Bulut, Fethi Yaşar Okan, Müslüm Kesek, Kayhan Hakçıl, Murat Duru, Orkide Çubuk, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Kalmış, Deniz Öztepe, Kudret Koç, Hüseyin Cengiz, Zeki Yüngül, Tuncay Öztürk, Ramazan Sevgin ve Aytekin Savcı yer aldı.

Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığına Türker Seçildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Memleket Partisi arsus ilçe teşkilatı 1. Olağan genel kurul toplantısını yaptı ve ilçe Başkanlığına yeniden Özgür Türker’i seçti.

CHP’nin 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve geçtiğimiz yıl CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi’nin birinci genel kurul toplantısında Özgür Türker başkanlığındaki yönetim kurulunda, Kenan Toros, Mustafa Bulut, Fethi Yaşar Okan, Müslüm Kesek, Kayhan Hakçıl, Murat Duru, Orkide Çubuk, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Kalmış, Deniz Öztepe, Kudret Koç, Hüseyin Cengiz, Zeki Yüngül, Tuncay Öztürk, Ramazan Sevgin ve Aytekin Savcı yer aldı.

Başkan Özgür Türker, tüm üyelere teşekkür ederek, “Memleket Partisi Tarsus ilçe Başkanlığı seçilmiş yönetim kurulu üyeleri artık yozlaşan ötekileştirilen, yalanın talanın bol olduğu, doğrunun olmadığı siyaset yerine yalansız dolansız birleştirici uzlaştırıcı sonuç odaklı memleketin her bireyine kucak açacak bir siyasi anlayış ile memleketimizde bir umudun doğmasına vesile olan hepiniz bir Muharrem İnce’siniz.  ATATÜRK’ün yolunda, milletin yanında memleket sevdasıyla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.