Hava Durumu

:

:

:

Melisa’ya Başkan Yılmaz’dan Muhabbet Kuşu Sürprizi

03 Mayıs 2021 Pazartesi 19:15

SONMANŞET.COM- TOROSLAR Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, muhabbet kuşu kaçan 10 yaşındaki Melisa'nın üzülmesine duyarsız kalmadı. Başkan Yılmaz, aynı renkte yeni bir muhabbet kuşu hediye ederek, Melisa'ya sürpriz yaptı.

Melisa’ya Başkan Yılmaz’dan Muhabbet Kuşu Sürprizi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TOROSLAR Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, muhabbet kuşu kaçan 10 yaşındaki Melisa'nın üzülmesine duyarsız kalmadı. Başkan Yılmaz, aynı renkte yeni bir muhabbet kuşu hediye ederek, Melisa'ya sürpriz yaptı.

Mersin merkez Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi'nde Boncuk ismini verdiği muhabbet kuşunun kaçması üzerine üzülen 10 yaşındaki Melisa'nın annesi Ayşe Balcı, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a sosyal medya üzerinden ulaşarak kızı için muhabbet kuşu istedi.

Başkan Yılmaz, tam kapanma süreci nedeniyle yeni bir kuş alamadığını belirten Anne Ayşe Balcı'nın mesajına duyarsız kalmadı.

 Balcı ile irtibata geçen Başkan Yılmaz, Melisa'ya kaçan kuşu Boncuğa benzeyen sarı renkte yeni bir muhabbet kuşu alarak sürpriz yaptı. Pandemi kuralları çerçevesinde kapı önünde gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, eşi Meltem Yılmaz ile birlikte Melisa'ya yeni muhabbet kuşunu kendi elleriyle teslim etti.

Melisa ise bu sürprizle büyük bir mutluluk yaşadı.

Melisa; "Yeni Bir Muhabbet Kuşu Getireceğinizi Biliyordum"

Yeni muhabbet kuşuna kavuşan Melisa, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederek; "Annem üzüldüğüm için başkanımıza bir mesaj yazmış. Başkanımızın bana sürpriz yapacağını, beni kırmayacağını biliyordum. Çok mutlu oldum" dedi.

Anne Balcı; "Başkanımız, Mesajıma Duyarsız Kalmadı. Allah Razı Olsun"

Melisa'nın annesi Ayşe Balcı ise kızının üzülmesine duyarsız kalmayan Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Kapıyı açık unutmuşum. Kızım muhabbet kuşunun kaçtığını görünce çok ağladı. Ben de üzüntüsüne dayanamadım. Çocuklara olan hassasiyetini bildiğim için başkanımıza bir mesaj gönderdim ve bu durumu kendisiyle paylaştım. Başkanımız bize ulaşarak güzel bir sürpriz yaptı. Allah razı olsun" diye konuştu.

Yılmaz; "Çocuklarımızın Yüzündeki Mutluluk Her Şeye Değer"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Melisa'ya yeni muhabbet kuşunun hayırlı olmasını dileyerek; "Çocuklarımızın gönüllerini almak, onların yüzündeki tebessümü görmek bizim için büyük bir mutluluk. Onların her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

 "Hizmetlerimizi, vatandaşlarımızla hep el ele, gönül gönüle  sürdürmeye devam edeceğiz" diyen Başkan Yılmaz; "Muhabbet kuşu kaçan küçük kızımız Melisa'nın üzülmesine yüreğimiz dayanmadı. Sosyal medyadan annesinin bize gönderdiği mesaja kayıtsız kalmayarak kendisine yeni bir muhabbet kuşu hediye ettik. Çocuklarımızın hayvan sevgisiyle büyümelerini istiyoruz. Pandemi nedeniyle kızımızla kucaklaşamadık ama daha güzel günlerde yine hep beraber olmayı temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra Melisa, Başkan Yılmaz'a annesinin el emeği ile yaptığı hediyeyi takdim ederken, Başkan Yılmaz da mahalledeki çocuklara Nutuk ve boyama kitabı verdi.Melisa’ya Başkan Yılmaz’dan Muhabbet Kuşu Sürprizi

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.