Hava Durumu

:

:

:

Mehmet Yunus Seven, 2 Bin Paket Aşure dağıttı

20 Ağustos 2022 Cumartesi 15:33

SONMANŞET.COM- İYİ Parti'de yoğun şekilde siyasi saha çalışması gerekleştiren Dr. Mehmet Yunus Seven, Muharrem ayı dolayısıyla Yarenlik Alanı'nda 2 bin paket aşure dağıttı.

Mehmet Yunus Seven, 2 Bin Paket Aşure dağıttı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM-  İYİ Parti'de yoğun şekilde siyasi saha çalışması gerekleştiren Dr. Mehmet Yunus Seven, Muharrem ayı dolayısıyla Yarenlik Alanı’nda 2 bin paket aşure dağıttı.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte özel olarak hazırlanarak paketlenen aşureleri vatandaşlara ikram eden Mehmet Yunus Seven, gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Dr. Mehmet Yunus Seven, “Biliyorsunuz ki aşurenin içerisinde çeşit çeşit yiyecekler bulunur. Bu yiyeceklerin her birinin tadı ayrıdır. Ama aynı kazanda pişirildiğinde, apayrı bir tat oluşturarak aşure haline gelmektedir. İşte bugün vesilesiyle diyoruz ki, insanlar da çeşit çeşittir. Nasıl aşurede birleşen yiyecekler aşureye ayrı, güzel bir tat veriyorsa, her çeşit inançtan, kültürden, etnik yapıdan insan da bir araya geldiğinde, birlik olduğunda aynı aşurede olduğu gibi bambaşka bir güzellik kazanabilirler.

Bizler de insana insan olduğu için değer vererek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, karşılıklı saygı çerçevesinde, birbirimize sevgi penceresinden bakarak güzel bir Türkiye, güzel bir dünya oluşturabiliriz diyoruz. Bu günün millet olarak birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.