Hava Durumu

:

:

:

Mehmet Yıldız, Tarsus Star Radyo ve TV’nin Konuğu Olacak

22 Kasım 2018 Perşembe 15:41

SONMANŞET.COM- Geçmiş dönemlerde İl Genel meclis üyeliği, İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan, 2014 yılına Tarsus Belediye Meclis üyeliğine seçilen ve Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Tarsus Belediye Başkanlığına talip olarak aday adayı olan Mehmet Yıldız, Tarsus Star Radyo-TV'de canlı yayın konuğu olacak. Program 26 Kasım Pazartesi günü sabah saat 10'da başlayacak.

Mehmet Yıldız, Tarsus Star Radyo ve TV’nin Konuğu Olacak

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Geçmiş dönemlerde İl Genel meclis üyeliği, İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan, 2014 yılına Tarsus Belediye Meclis üyeliğine seçilen ve Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Tarsus Belediye Başkanlığına talip olarak aday adayı olan Mehmet Yıldız, Tarsus Star Radyo-TV’de canlı yayın konuğu olacak. Program 26 Kasım Pazartesi günü sabah saat 10’da başlayacak.

AK Parti Tarsus Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yıldız; Tarsus Star Radyo TV Kurucusu Ali Kemal Köseoğlu, AA ve TRT Tarsus Temsilcisi-Son Manşet Gazetesi sahibi Selahattin Özbozkurt ve Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Habertürk Temsilcisi Hakan Bulut’un sorularını yanıtlayacak.

Mehmet Yıldız’ın çalışmaları ile ilgili bilgiler vereceği canlı yayında gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapması bekleniyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.