Hava Durumu

:

:

:

Mehmet Bolat ve Ali Can'dan İsparta'ya Vefa Çıkarması

23 Haziran 2018 Cumartesi 13:29

SONMANŞET.COM- Mersin siyasetinde önemli figürler olan Mehmet Bolat ile Ali Can'ın, merhum Süleyman Demirel'e yakınlığının yanı sıra, Demirel'in emaneti olarak gördükleri Dr. Aylin Cesur'a, İsparta'daki seçim kampanyasında destek vermeleri dikkat çekti.

Mehmet Bolat ve Ali Can'dan İsparta'ya Vefa Çıkarması

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türk siyaset dünyasına 40 yıl damgasını vuran unutulmaz Devletg adamı ve siyasetçi Süleyman Demirel’in vefatının 3. Ölüm yıldönümü dolayısıyla İslamköy Çalça Tepe’de devlet töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Vali Şehmus Günaydın, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eski bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, İYİ Parti İsparta Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, Demirel Ailesi ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Mersin siyasetinin önemli iki ismi Bağcılar eski Belediye Başkanı ve AKFED Genel Başkanı Mehmet Bolat ile Adanalıoğlu eski Belediye Başkanı Ali Can da katıldı.

Mersin siyasetinde önemli figürler olan Mehmet Bolat ile Ali Can’ın, merhum Süleyman Demirel’e yakınlığının yanı sıra, Demirel’in emaneti olarak gördükleri Dr. Aylin Cesur’a, İsparta’daki seçim kampanyasında destek vermeleri dikkat çekti.

Tören kapsamında Demirel’in özgeçmişi okundu, Cumhurbaşkanlığı çelengi Genel Sekreter tarafından Demirel’in anıt mezarına konuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Tören Kur’an-ı Kerim tilaveti ile son buldu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.