Hava Durumu

:

:

:

Mehmet Alıcı Yarın Toprağa Verilecek

07 Haziran 2020 Pazar 20:24

SONMANŞET.COM- TARSUS'un hayırsever iş adamlarından, ALICI Grup kurucusu tanınmış İş İnsanı Hacı MEHMET ALICI Hak'kın rahmetine kavuştu.

Mehmet Alıcı Yarın Toprağa Verilecek

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’un hayırsever iş adamlarından, ALICI Grup kurucusu tanınmış İş İnsanı Hacı MEHMET ALICI Hak’kın rahmetine kavuştu.

Vefatıyla başta Ailesi olmak üzere tüm Tarsus halkı ve sevenlerini büyük bir üzüntüye sevkeden hayırsever Mehmet Alıcı’nın yaşamı boyunca Tarsus’un kalkınması, sağlık, sosyal, kültürel ve toplumsal konularda yaptığı hayırlar ve destekler ile tanınıyordu.

Tarsus’un tanınmış iş insanları Emin Alıcı, ASKON Tarsus Şube Başkanı Ramazan Alıcı ve MÜSİAD Hatay Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Alıcı’nın babaları olan Mehmet Alıcı’nın vefatı büyük üzüntü yarattı.

Mehmet Alıcı’nın cenazesi 8 Haziran Pazartesi günü (Yarın) saat 11.00’de Tarsus Şehir Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlanacak.

Manşet Gazetesi yazı Ailesi olarak; Merhum Mehmet Alıcı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi, akraba ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.