Hava Durumu

:

:

:

MEDYAD Başkanı Tarsus'u Kocaeli'de Temsil Etti

23 Ocak 2018 Salı 14:18

SONMANŞET.COM- 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Kocaeli'nde bulunan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Tarsus Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) başkanı Okan Çalışkan, burada gazetecilere dağıtılan 156 adet konut ve 350 adet Laptop dağıtım törenlerinde bulundu.

MEDYAD Başkanı Tarsus'u Kocaeli'de Temsil Etti

SONMANŞET.COM- 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Kocaeli’nde bulunan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Tarsus Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) başkanı Okan Çalışkan, burada  gazetecilere  dağıtılan 156 adet konut ve 350 adet Laptop dağıtım törenlerinde bulundu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin uluslararası programına dönüşen 16 Ocak Basın Onur Günü, ülkemiz Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk ve son kez gazetecilerle basın toplantısı yaptığı gün olarak kutlanıyor.

Dört gün süren programlarda, Türk ve Balkan Cumhuriyetlerinden katılan gazeteciler paneller de konuşurken, yurt dışından bu programa yaklaşık 30 gazeteci katıldı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık başta olmak üzere, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile tüm protokolün ve yaklaşık bin kişinin katıldığı ana programda ise, Mersin ve Tarsus kenti adına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a bilgi ve plaket vermek üzere Tarsus Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan sahneye davet edildi.

Başbakan yardımcısına Tarsus’taki orijinal Nusret Mayın Gemisinin maketini sunan başkan Okan Çalışkan, Mersin ve Tarsus kentimizin selam ve sevgilerini Kocaeli’nde sizlere iletmekten mutluluk duyuyoruz diyerek takdim etti.

Daha sonra duygularını ifade eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Sayın Burhanettin Kocamaz Nusret mayın gemisi noktasında taktir edilen bir çalışmaya imza atmıştır, bende sizlere kentiniz Mersin ve Tarsus’a şahsım ve Kocaeli adına teşekkür ediyor, selamlarımızı iletmenizi yüce gönülden rica ediyorum diyerek, Tarsus ve Mersin de buluşma sözü ile teşekkür etti.

Daha sonra eski Mersin Valisi şuan ki Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’a Tarsus Şahmeran özel çizim Portresini hediye eden başkan Okan Çalışkan, aynı duygular ile sayın Vali’nin Mersin özlemine ortak oldu. Sayın Valimizin Mersin hayranlığını ve özlemini büyük bir heyecanla gördük, tüm Mersine selamlarını iletti dedi.

Basın Onur Ödülüne ise, Haber Türk Genel Müdürü Veyis Ateş, NTV Yunanistan Muhabiri  Stelyo Berbarakis, TRT Spor Programcısı Erdoğan Arıkan, Sabah Gazetesinden Yavuz Donat, Osman Altınışık, A Haber’den Banu El, Kerim Ulak, TGRT’den Mehmet Aydın, TV 24’den Ardan Zentürk, TRT’den  Tijen Karaş ve DHA Spor Müdürü Uğur Demirkırdı layık görüldü.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.