Hava Durumu

:

:

:

Mahir Başarır, Tarsus Ticaret Borsası’nda

07 Ağustos 2018 Salı 10:20

SONMANŞET.COM- CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Belediye Meclis üyesi Ali Boltaç ve beraberindeki heyet, Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Mahir Başarır, Tarsus Ticaret Borsası’nda

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Belediye Meclis üyesi Ali Boltaç ve  beraberindeki heyet,  Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

TBMM' de çalışmalara ara verilmesi ve Meclisin tatile girmesi üzerine seçim bölgesinde seçim sonrasında Borsaya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı  ziyarette, Başkan Murat Kaya gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Mecliste Tarsus'un sesi olarak sizi görmekten büyük mutluluk duyacağız. "dedi.

Seçimlerin bitmesinin ardından, Meclis'te yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini anlatan Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Seçimler sonunda halkımız yine partimize ana muhalefet görevini verdi. Bu doğrultuda Tarsus'ta ve Mersin genelinde halkın beklentilerini karşılamak, gündemde olan projelerin bir an önce bitmesi için takipçi olmak adına çalışacağım. Halkımızın her zaman emrindeyim ." dedi.

Başkan Murat Kaya, Tarsus'un ekonomisinin tarıma bağlı olduğunu , Borsa olarak her platformda tarımdan, tarıma bağlı Tarsus ekonomisinden,tarımsız bir sanayinin kentte düşünülemeyeceğini kaydederek " Tarım sektörü ve tarıma bağlı olarak ekonomisini canlı tutmaya çalışan bir kentiz. Bu açıdan bakıldığında tarıma verilen desteklerin çok iyi değerlendirilmesi ve katma değeri yüksek tarım ürünleri ile markalaşan bir kent olma çabasındayız. Şunu farkettik ki biz yanyana , beraber çıktığımız her yolda Tarsus adına kazançlı çıktık.Bizim birliktelik ve beraberlik içinde çalışmaya, hareket etmeye ihtiyacımız var. Sizi de Mecliste Tarsus 'un sesi olarak görmek bizleri ziyadesiyle memnun edecektir." dedi.

Mahir Başarır ise hep birlikte el ele vererek, Tarsus, Mersin ve Türkiye ortak paydasında parti ayırımı yapmaksızın birlik ve beraberlik içinde çalışmayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.