Hava Durumu

:

:

:

Mahir Başarır, Mersin'in Kurtuluş Bayramını Kutladı

02 Ocak 2022 Pazar 12:14

SONMANŞET.COM- CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin'in düşman işgaliinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutladı.

Mahir Başarır, Mersin'in Kurtuluş Bayramını Kutladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin'in düşman işgaliinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutladı.

Başarır'ın kutlama mesajı şöyle:

"Bundan tam 100 yıl önce kazanmış olduğumuz bu zafer, Mersinlilerin bağımsızlık ve özgürlük anlayışına vermiş oldukları önemin en belirgin göstergesidir. Mersin ilimizin düşman işgalinden kurtuluşu Mersin’in yeniden doğuşu anlamına gelmektedir. Milletçe ayırım yapmadan birlikte omuz omuza verilen kurtuluş mücadelesinden sonra bizler bir bütün olarak Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşamaya ve Cumhuriyetimizi yaşatmaya karar verdik.

Bundan sonra bizlere düşen en büyük görev, 3 Ocak ruhunu ilelebet yaşatmak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne göz diken her türlü tehditlere karşı dik durmaktır. Mersinliler olarak öncelikli hedefimiz dünyaya açık, çağı yakalamış, her alandaki kalkınmasını tamamlamış bir Mersin oluşturmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kurtuluş mücadelemizde destan yazan tüm kahramanlarımızı rahmetle, saygıyla, özlemle, minnetle anıyor, Mersinimizin kurtuluşunun 100. yılını onurla, gururla kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.