Hava Durumu

:

:

:

MACİT ÖZCAN'DAN YENİ DÖNEMDE DEV PROJELER

03 Mart 2014 Pazartesi 14:33

Macit Özcan, “Projelerimiz arasında yer alan metrobüs ve akıllı kavşak sistemleri, katlı otoparklar, yeni taşıt yolları, yeni otobüsler, kavşak projeleri, yaya ve bisiklet yolları, yaklaşık 2 ay sonra hizmete girecek olan otogar projemiz ile Mersin ulaşımda Türkiye'de 1 numara olacak.”

MACİT ÖZCAN'DAN YENİ DÖNEMDE DEV PROJELER

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 2014-2019 hizmet döneminde Mersin’de hayata geçireceği projeleri, düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı.

     Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen proje tanıtım toplantısına, CHP’nin 13 ilçe belediye başkan adayları, CHP Mersin Milletvekilleri İsa Gök, Aytuğ Atıcı, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

     30 Mart’tan sonra göreve geldiği takdirde 13 ilçe, belde ve köylerde alt ve üst yapı sorununu çözeceklerini söyleyen Başkan Macit Özcan, “İçme suyu, atıksu arıtma tesisi, yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke projelerimiz ve asfalt çalışmalarımızla, hizmet sınırımıza giren bölgeler hayat bulacak” dedi.

     Konuşmasında ulaşım projelerini de anlatan Başkan Macit Özcan, “Projelerimiz arasında yer alanmetrobüs ve akıllı kavşak sistemleri, katlı otoparklar, yeni taşıt yolları, yeni otobüsler, kavşak projeleri, yaya ve bisiklet yolları, yaklaşık 2 ay sonra hizmete girecek olan otogar projemiz ile Mersin ulaşımda Türkiye’de 1 numara olacak.” diye konuştu.

     Mersin’e kazandıracakları yeni ‘modern kent projeleri’ ile Mersin’in çağdaş ve modern kent olma yolunda daha da ilerleyeceğini vurgulayan Başkan Macit Özcan, “Mersin tarihi kent merkezini canlandırma projesinin yanı sıra, kent meydanları oluşturma ve rehabilite çalışmaları ile Mersin’i geçmişiyle buluşturacağız. Ayrıca ‘akvaryum projesi’ ile deniz kenti Mersin’i su altı dünyası ile buluşturacağız. Karaduvar balık hali kompleksi kuracağız” dedi.

     Başkan Macit Özcan, “Yeni yasayla Yenice’den Anamur’a kadar olan bütün köylerin içme suyu, yol yapımı, bakımı ve asfalt sorununu biz çözeceğiz. Her köye oyun parkı, spor alanları ve aletleri, köy odaları, gezici veterinerlik ve gezici sağlık hizmetleri projelerini hayata geçireceğiz” dedi.

     Başkan Macit Özcan konuşmasının sonunda sağlık ve sosyal hizmet, eğitime destek, çevre, park ve yeşil alan projeleri  ile turizmi geliştirme, sosyal ve kültürel faaliyet, istihdam ve kent ekonomisini geliştirme projeleri ile Mersin’in çağ atlayacağını vurguladı. Toplantının sonunda tüm adaylar el ele vererek katılanları selamladılar.

 --------------------------------------------------------------------------------

Projelere ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

 

http://macitozcan.com.tr/2014-2019Projeleri/index.html

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.