Hava Durumu

:

:

:

Lütfi Elvan'dan Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

27 Aralık 2017 Çarşamba 13:06

SONMANŞET.COM- Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 96''ncı yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Lütfi Elvan'dan Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96’’ncı yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın mesajı şöyle:

“27 Aralık 1921’de, milletimizin müşterek istiklal aşkının, vatan sevgisinin adeta destanlaşan bir örneği Tarsus’ta yaşanmış, Tarsus işgalcilerden ve onların yerli işbirlikçilerinden temizlenmiştir.

Mehmet Akif’in İstiklal Marşımızda “Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım” dediği gibi, milletimizin iradesine ve istiklaline vurulmak istenen zincir şehit ve gazilerimizin şahlanışıyla işgalcilerin suratına fırlatılmıştır.

İstiklal için canını seve seve ortaya koyan şehit ve gazilerimiz, milletimizin azim ve inancını beslemeye devam etmektedir.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal ateşini yakan ve ülkemizi işgalden temizleyen bütün gazi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.

Tarsus 27 Aralık tarihini kıyamete kadar unutmayacak, en zor zamanda gösterdiği istiklal mücadelesinden güç almaya devam edecektir. Bütün Tarsuslu kardeşlerimin kurtuluş gününü tebrik ediyorum.”

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.