Hava Durumu

:

:

:

Lütfi Elvan TSO’da: “Tarsus, Bölgenin Çekim Merkezi”

25 Ocak 2023 Çarşamba 23:49

SONMANŞET.COM- Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan, “Tarsus aslında Çukurova bölgesinin merkezi. Sanayisi ile tarihsel gelişimiyle, alt yapısıyla zengin bir kültüre sahip. Her alanda Tarsus ilklerin kenti olma özelliğine sahip. Dolayısıyla Tarsus'un bizim için büyük önemi var. Şu anda birçok yatırım buraya yapılıyor. Tarsus ile ilgili son derece ümitliyiz. Çok hızlı gelişeceğini ve yakın bir gelecekte diğer illerden de istihdam için işçi getirmeye başlayacağını öngörüyoruz. Tüm avantajları hep birlikte kullanmaya gayret edeceğiz” dedi.

Lütfi Elvan TSO’da: “Tarsus, Bölgenin Çekim Merkezi”

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan, Mersin’in Tarsus ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Tarsus TSO’da Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın ev sahipliğindeki toplantıda bölgedeki yatırım projeleri ile iş dünyasının ve sektörlerin sorunları dile getirildi.

Ziyarette başta Tarsus’un İl yapılması konusundaki önerilerini yineleyen Koçak, Tarsus’a yapılmakta olan Organize Sanayi Bölgelerinin mimarının Lütfi Elvan olduğunu belirterek, Elvan’a Tarsus Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere bölgedeki yatırım projelerinde gelinen son durumu aktardı.

Tarsus’un Çukurova bölgesinin merkezi olduğuna dikkat çeken Koçak, “Aslında Çukurova Bölgesinin yanına Hatay bölgesini de katarak bölgesel kalkınma planlarının yapılması, ortak akıl etrafında hep birlikte el ele verilmesi gerekir. Sizlerin de büyük destekleriyle Tarsus eski parlak günlerine doğru hızla ilerliyor. Biz yürümeye, koşmaya hazırız. Her zamanki gibi desteğinizi bekliyoruz. Bu arada Mersin Tarsus otoban yolun ücretsiz yapılması konusundaki düşüncelerimizi tekrar etmek istiyoruz‘’dedi.

Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan ise, Tarsus TSO’nun yeni dönemini kutlayarak konuşmasına başlayarak, Tarsus’un bölgedeki stratejik önemine dikkat çekti.

Lütfi Elvan, “Tarsus aslında Çukurova bölgesinin merkezi. Sanayisi ile tarihsel gelişimiyle, alt yapısıyla zengin bir kültüre sahip. Her alanda Tarsus ilklerin kenti olma özelliğine sahip. Dolayısıyla Tarsus’un bizim için büyük önemi var. Şu anda birçok yatırım buraya yapılıyor. Tarsus ile ilgili son derece ümitliyiz. Çok hızlı gelişeceğini ve yakın bir gelecekte diğer illerden de istihdam için işçi getirmeye başlayacağını öngörüyoruz. Tüm avantajları hep birlikte kullanmaya gayret edeceğiz” dedi.

Çukurova Bölgesel havalimanının Mart ayı yada Nisan ayı başında hizmete gireceğini ifade eden Elvan, toplantı kapsamında katılımcılara da söz vererek iş dünyası ve sektörlerin sorunlarını dinledi, devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, günün anısına Elvan’a çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Öte yandan Tarsus Üniversitesi Öğretim üyesi ve Akademi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Doktorant Fatma Yeşilkuş, birlikte yazdıkları “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İşte Yönetim” ve “Siyasetin Dijital Mimarisi Sosyal Medya” kitaplarını imzalayarak,  Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfi Elvan’a takdim etti.

Elvan, kitapların yazarları Özbozkurt ve Yeşilkuş’u tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.