Hava Durumu

:

:

:

LGS Türkiye birincisine Kaymakam ve Milli Eğitim Müdüründen Altın ödülü

28 Haziran 2018 Perşembe 10:17

Milli Eğitim Bakanlığınca liselere geçiş sınavında (LGS) 2 Haziran tarihinde yapılan merkezi sınavlarında tam puan alarak Türkiye 1.si olan Tarsus Ortaokulu öğrencisi Mehmet Enes Doyduk'u Kaymakam Yüksel Ünal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı altınla ödüllendirdi.

LGS Türkiye birincisine Kaymakam ve Milli Eğitim Müdüründen Altın ödülü

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Milli Eğitim Bakanlığınca liselere geçiş sınavında (LGS) 2 Haziran tarihinde yapılan merkezi sınavlarında tam puan alarak Türkiye 1.si olan Tarsus Ortaokulu öğrencisi Mehmet Enes Doyduk’u Kaymakam Yüksel Ünal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı altınla ödüllendirdi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Tarsus Ortaokulu Müdürü Tuncay Yıldırır ve Türkçe öğretmeni olan babası Mustafa Doyduk ile birlikte Kaymakam Yüksel Ünal’ı makamında ziyaret eden Mehmet Enes Doyduk, düzenli bir şekilde ders çalıştığını, futbol oynayıp, gitar çaldığını söyledi.

Kaymakam Yüksel Ünal ise merkezi sınavda Türkçe, Matematik, Fen bilimleri, İnkilab Tarihi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile yabancı dilden oluşan 90 sorunun tamamını doğru yanıtlayan Mehmet Enes Doyduk’u ve ailesini kutlayarak, Milli eğitim camiasını da tebrik etti.

Eğitimde başarı çıtasının yükselmesi için var güçleriyle çaba gösterdiklerini belirten Kaymakam Ünal, “Öğrencimiz başarıya odaklanmış. Biraz iştahlı ve istekli olmuş. Dersini de çalışmış, sporunu da yapmış. Futbolda basketbolda oynamış. Sabahtan akşama kadar ders çalışmak başarıyı getirmiyor. Vaktinde, yani zamanında altın vuruşlar yaparak başarıyı yakalamış. Öğrencimiz Fenerbahçeli ama Galatasaray Lisesini tercih edecekmiş” dedi.

Kaymakam Yüksel Ünal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, başarılı öğrenciyi çeyrek altınla ödüllendirirken, Milli Eğitim Müdürü diz üstü bilgisayar da a4rmağan etti.

.Neslihan Özbozkurt

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.