Hava Durumu

:

:

:

LGS Türkiye Birincisi Mehmet Doyduk'a Dizüstü Bilgisayar Armağan Edildi

05 Temmuz 2018 Perşembe 21:51

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran tarihinde yapılan liselere geçiş sınavında (LGS) merkezi sınavlarında tam puan alarak Türkiye 1.si olan Tarsus Ortaokulu öğrencisi Mehmet Enes Doyduk'a Kaymakam Yüksel Ünal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı diz üstü bilgisayar armağan etti.

LGS Türkiye Birincisi Mehmet Doyduk'a Dizüstü Bilgisayar Armağan Edildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran tarihinde yapılan liselere geçiş sınavında (LGS) merkezi sınavlarında tam puan alarak Türkiye 1.si olan Tarsus Ortaokulu öğrencisi Mehmet Enes Doyduk’a Kaymakam Yüksel Ünal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı diz üstü bilgisayar armağan etti.

Kaymakam Yüksel Ünal, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Tarsus Ortaokulu Müdürü Tuncay Yıldırır olduğu halde başarılı öğrencinin anne ve babasının bulunduğu evlerine gitti.

Türkçe öğretmeni olan anne ve babası muhtemelen Galatasaray Lisesi’ni tercih edeceklerini belirtirken, hediyelerinden dolayı Kaymakam Yüksel Ünal ve Milli eğitim müdürü Mehmet Kalaycı’ya teşekkür ettiler.

Kaymakam Yüksel Ünal, Türkiye LGS birincisi Mehmet Enes Doyduk’un, düzenli bir şekilde ders çalıştığını, futbol oynayıp, gitar çaldığını öğrendiklerini belirterek, “Mehmet Enes düzenli olarak ders çalışmış ve bol bol kitap okuyan bir çocuk. Bol bol kitap okuması ve düzenli ders çalışması kendisine LGS sınavlarında tam puan çekerek Türkiye birincisi olmuştur. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.

Kaymakam Ünal ise merkezi sınavda Türkçe, Matematik, Fen bilimleri, İnkilab Tarihi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile yabancı dilden oluşan 90 sorunun tamamını doğru yanıtlayan Mehmet Enes Doyduk’u ve ailesini kutlayarak, Milli eğitim camiasını da tebrik etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı ise yaptığı konuşmada Mehmet Enes’i ve Türkçe öğretmenleri olan anne ve babasını kutlayıp, tebrik etti.

Kaymakam Yüksel Ünal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, daha sonra başarılı öğrenciyi diz üstü bilgisayar ile ödüllendirdi.

 
 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.