Hava Durumu

:

:

:

Konya Tarım Fuarı’na Giden Kadın Çiftçilere Tipi Engeli

11 Mart 2022 Cuma 14:03

SONMANŞET.COM- TARSUS Ziraat Odası tarafından Konya Tarım Fuarı'na götürülmekte olan kadın çiftçiler hava muhalefeti nedeniyle Karapınar'dan geri dönmek zorunda kalarak geri döndü.

Konya Tarım Fuarı’na Giden Kadın Çiftçilere Tipi Engeli

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Ziraat Odası tarafından Konya Tarım Fuarı’na götürülmekte olan kadın çiftçiler hava muhalefeti nedeniyle Karapınar’dan geri dönmek zorunda kalarak, geri döndü.

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, ilçeye bağlı köylerde çiftçilik yapan kadınlardan 44’ünü Dünya Kadınlar Haftası’na da denk gelmesi nedeniyle otobüsle Konya Tarım Fuarı’na gönderdiklerini, ancak Karapınar’da yoğun tipi ve hava muhalefeti nedeniyle fuara gidemediklerini ve geri dönmek üzere yola çıktıklarını söyledi.

Yolda kaldıkları için Tarsus’a geriye dönen kadın çiftçiler ise, fuara gönderme düşüncesi ve uygulamasından dolayı Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’ya teşekkür ederken, “Yolun kaygan ve yoğun tipi nedeniyle Konya Karapınar’dan geri dönmek zorunda kaldık. Artık başka zaman bu tür etkinliklere gitmeyi umut ediyoruz” dediler.

Ziraat Odası görevlisi Bekir Sert nezaretinde, kaptan Turgut Avşar ile yola çıkan, ancak Karapınar’dan geri dönmek zorunda kalan Tarsuslu Kadın çiftçiler Oda Başkanı Veyis Avcı ve Yönetimine teşekkür ederken, Ziraat Odası Yönetimi ise araç tahsisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Ulaşım Daie Başkanlığına teşekkür etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.