Hava Durumu

:

:

:

Kontroldan çıkan motorin yüklü tanker Batı Gişelerine daldı

12 Ekim 2018 Cuma 15:56

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motorin yüklü tanker, otoyol gişelerine çarparak bazı blokların yıkılmasına neden oldu.

Kontroldan çıkan motorin yüklü tanker Batı Gişelerine daldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motorin yüklü tanker, otoyol gişelerine çarparak bazı blokların yıkılmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre TEM Otoyolu Tarsus Batı gişelerine giriş esnasında D.Y.’nin kullandığı motorin yüklü, 33 CBU 73 çekici plakalı tanker yağışlı havada kontrolden çıkarak, gişe bariyerlerine ortadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otoyol gişe bloklarına zarar verip, yıkılmasına neden tanker sürücüsü D.Y., yaralandı. Yaralanan şahıs olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Gişelere giriş yönüne göre iki şeridin kapanmasına neden olan tanker içindeki motorinin bir bölümü yola akarken, depo içindeki akaryakıt ise olay yerine gelen bir başka tankere aktarıldı.

Saatlerce süren aktarım işlemi sırasında gişelerden geçiş trafik ekipleri tarafından kontrollü şekilde sağlandı. Gişelerdeki elektronik aksamında zarar gördüğü kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.