Hava Durumu

:

:

:

Kocamaz, Tarsus İYİ Parti'de Teşekkür Ziyaretinde

28 Eylül 2020 Pazartesi 20:24

SONMANŞET.COM- İYİ Parti 2.'nci olağan Kurultay'ında yeniden Genel İdare Kuruluna (GİK) seçilen Mersin Büyükşehir eski Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz partisinin teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerine başladı.

Kocamaz, Tarsus İYİ Parti'de Teşekkür Ziyaretinde

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- İYİ Parti 2.’nci olağan Kurultay’ında yeniden Genel İdare Kuruluna (GİK) seçilen Mersin Büyükşehir eski Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz partisinin teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerine başladı.

Beraberinde İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve bazı İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Tarsus İlçe teşkilatını ziyaret eden Burhanettin Kocamaz’ı, İYİ Parti Tarsus ilçe Başkanı Daniyel Mercan ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

“Biz Büyük Bir Aileyiz” diyerek sözlerine başlayan İYİ Parti il Başkanı Mehmet Dutar, “İYİ Partinin yükselişinden rahatsız olan AKP ve yandaş medyası İYİ Partinin iktidar yürüyüşünü engellemek için Büyük Kurultayımız sonrasında asılsız ve yersiz İddialarla partimizi karıştırma çabasındadır. İYİ Parti il ve ilçe Teşkilatlarıyla, üyeleriyle, Milletvekilleriyle, GİK Üyeleriyle, MDK üyeleriyle dimdik ayaktadır Genel Başkanımızın emrindedir. AKP’nin bu çırpınışları nafiledir. Şunun bilinmesini isteriz ki bu ülkede AKP dönemi kapanmıştır. İYİ’lerin iktidar yürüyüşünü hiçbir güç engellemeyecektir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener meşaleyi eline almış ocağı harlamış umutları yeniden tazelemiş ve iktidar yürüyüşümüzü başlatmıştır. Bize düşen bu yürüyüşün her anında bir olabilmektir. Gerisi teferruat bile değildir” dedi.

GİK üyesi Burhanettin Kocamaz ise, geçtiğimiz günlerde yaptıkları 2.’nci olağan Kurultay’da kendisinin yeniden GİK üyesi seçilmesine destek olanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ülkenin İYİ Partiye her geçen gün daha çok ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Kocamaz konuşmasında, “Bugün de İYİ PARTİ’mizin 2.Olağan Genel Kurulu sonrasında İYİ PARTİ Mersin İl Başkanımız Sayın Mehmet Dutar,Genel İdare Kurulu Yedek Üyemiz Sayın Mehmet Türe ve Teşkilat yöneticilerimiz ile birlikte İYİ PARTİ Çamlıyayla ve Tarsus teşkilatlarımızı ziyaret ederek kongre sürecindeki gayretlerinden ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunarak önümüzdeki süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş Parlamenter sistem konusunda Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin çabalarına omuz verip,gece gündüz,dağ taş ova yayla demeden mücadeleyi sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Evet Millet bizi çağırıyor” dedi.

İYİ Parti Tarsus ilçe Başkanı Daniyel Mercan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tarsus ilçe teşkilatı olarak her an seçim yapılacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.