Hava Durumu

:

:

:

Kocamaz, İyi Günde, kötü Günde Halkın Yanında

13 Şubat 2019 Çarşamba 13:59

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus ilçesinin Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik ve İncirlikuyu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelip sohbet etti. Kocamaz, “Kim nasıl bir ittifak yapmaya çalışırsa çalışsın, biz bu ittifakı zaten 1994 yılından bu yana gönüllerde kurmuşuz” dedi.

Kocamaz, İyi Günde, kötü Günde Halkın Yanında

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus ilçesinin Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik ve İncirlikuyu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelip sohbet etti. Kocamaz, “Kim nasıl bir ittifak yapmaya çalışırsa çalışsın, biz bu ittifakı zaten 1994 yılından bu yana gönüllerde kurmuşuz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’a mahalle ziyaretleri esnasında, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç ile İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerini dur durak bilmeden devam ettiren Kocamaz, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ederken, hemşerilerinin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı. Tarsus ilçesinin Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik ve İncirlikuyu Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Kocamaz, Mersin’i hep birlikte yönetmeye devam etmek için hemşehrilerinin oylarına talip olduğunu dile getirdi.

Kocamaz, ayrıca 6 mahalle ziyaretini gerçekleştirmeden önce Tarsus ilçesi çarşı ve sanayi sitesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşıp, hasbihal etti. Kocamaz, esnaf ziyareti sonrasında ise Tarsus Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara moral ziyareti gerçekleştirip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kocamaz: “Yıllardır bize Tarsus halkı hep sahip çıktı”

Gittiği her mahallede vatandaşlara seslenen Mersin Büyükşehir Belediye ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz,“Tarsus şanslı. Tarsus’un tarihinde ilk defa da olsa bir hanımefendi Belediye Başkan Adayı oldu. Ben gittiğim her yerde de söylüyorum sadece kadınlar Esin Hanım’a sahip çıksa, Esin Hanım Tarsus’un Belediye Başkanı olur. Yıllardır bize Tarsus halkı hep sahip çıktı. Hem dua etti, hem oylarıyla destekledi ve Tarsus bir yerlere geldi. Tarsus’taverdiğimiz mücadeleler sonucunda da Cenab-ı Allah nasip etti ve Adana’dan Antalya’ya kadar, Torosların tepesinden Akdeniz’e kadar tüm Mersin’e hizmet imkânı verildi. Biz de gece gündüz demeden koşuyoruz, mücadele ediyoruz ve Tarsus’u, Mersin’i, bütün ilçeleri bir yerlere getirdik” dedi.

“İYİ Parti saflarından Mersin Büyükşehir’e yeniden aday olduk”

Halkın talebi doğrultusunda yeniden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduklarını belirten Kocamaz, “Bizim bu mücadelemizden, verdiğimiz hizmetlerden Mersin’de, Tarsus’ta, bütün ilçelerimizde barış, huzur ve kardeşlik ortamının sağlanmasından rahatsızlık duyanlar, önümüzü kesmek istedi ama halkımızın talebi, özellikle muhtarlarımızın talebi, sivil toplum kuruluşlarının talebi doğrultusunda biz de kendimize yeni bir yol çizdik. Şu anda İYİ Parti saflarından Mersin Büyükşehir’e yeniden aday olduk. Ağaç dalıyla gürler. Bütün ilçelerimizde de birbirinden değerli adaylarımızı tespit ediyoruz. Bir iki ilçemiz kaldı ama 2 gün içerisinde onlar da tamamlanmış olacak. İnşallah sizlerin desteğiyle vatandaşlarımızın tamamı 31 Mart günü sandığın başına mutlaka gidecek ve İYİ Parti’nin güneşi altında gönüllerini birleştirecek” şeklinde konuştu.

 

“Şu anda açık ara öndeyiz”

Bu seçimin özellikle Tarsuslular için namus meselesi haline geldiğini dile getiren Kocamaz, “Birileri daha aday olur olmaz çevresiyle birlikte kendilerine göre kin ve nefretlerini kusarak Tarsusluları geldiği yere geri göndereceğiz diye bir propaganda başlattılar. Şimdi Tarsuslulara düşen görev bu slogana karşı, bu politikaya karşı dik durmak, kendi insanlarına sahip çıkmak. Ben öyle inanıyorum ki şu anda zaten açık ara öndeyiz Allah’a çok şükür. Bizimle ancak ittifak yaparak mücadele edebileceklerini görüyorlar. Gerek AK Parti-MHP, gerek CHP, HDP. Ama bir şeyi unutuyorlar. Biz bu ittifakı zaten 1994 yılından bu yana gönüllerde kurmuşuz. Kim nasıl bir ittifak yapmaya çalışırsa çalışsın Cenab-ı Allah her şeyi görüyor, herkesin bir hesabı varsa, Cenab-ı Allah’ın hesabı bu hesapların hepsinin üstünde. Dolayısıyla biz sizlere güveniyoruz. Biz geçmişten bu yana sizlerin o dik duruşundan aldığımız ilhamla kimseye boyun eğmiyoruz. Sonuna kadar da hak bildiğimiz yolda mücadelemizi sürdüreceğiz” diye belirtti.

Erkoç: “Köyleri kalkındırarak şehrimizi de kalkındıracağız”

Mersin’in tek kadın Belediye Başkan Adayı, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç ise Tarsus’ta güzel şeyler yapmak için yola çıktıklarını sözlerine ekleyerek, “Özellikle köylerimizi çok önemsiyoruz. Köylerimiz gerçekten gelişmeli, yeniden kentten köye göçü sağlamalıyız. Köylerimizin o özgün halini korumalıyız ve üretimi artırmalıyız. Ne yazık ki şu anda üretime dayalı hiçbir şey kalmadı. Herkes,  her şey tüketime dayalı. Ama köyler üretim anlamında çok önemli.  Köyleri yeniden o şaşalı zamanlarına geri getireceğiz. Köy projelerimiz var. İnşallah bunu başaracağız. Tarsus’ta Belediye Başkanlığını, Mersin’de de Büyükşehir’i Başkanımız Burhanettin Kocamaz aldığı zaman, koordineli olarak bütün köyleri kalkındırarak şehrimizi de kalkındıracağız. Gençlerimize hem iş imkânı sağlayacağız, hem aş imkânı. Ama bunları hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.