Hava Durumu

:

:

:

Kırmızı ışıkta geçen motorsiklete çarpmamak için çiçekçi dükkanına girdi

22 Temmuz 2020 Çarşamba 22:40

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta otomobilli bir kişi, kırmızı ışıktan geçen motosikletliye çarpmamak için çiçek dükkanına girdi.

Kırmızı ışıkta geçen motorsiklete çarpmamak için çiçekçi dükkanına girdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta otomobilli bir kişi, kırmızı ışıktan geçen motosikletliye çarpmamak için çiçek dükkanına girdi.

Alınan bilgiye göre,  Yeni Ömerli Mahallesi Yeşilyol Hilmi Seçkin Caddesi ile İstiklal caddesinin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada Mert A. adlı sürücünün kullandığı 33 NF 300 plakalı otomobili ile seyir halindeyken, Orman İşletme Müdürlüğü yönünden gelen ve kırmızı ışıkta geçen, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen motosiklete çarpmamak için direksiyonu kırarak önce kaldırıma çıktı, sonra çıktığı kaldırımdaki çiçekçi dükkanına girdi.

Ölü yada yaralının olmadığı kazada, Çiçekçi dükkanında yemek yiyen  Şafak A., Aydın T., Mehmet S. ve Halim T. adlı kişiler şaşkınlık içinde kısa bir süre korku dolu anlar yaşadı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.