Hava Durumu

:

:

:

Kırbıyık: Yeni sezonda tek hedefimiz var oda şampiyon olmak

24 Ağustos 2021 Salı 18:47

SONMANŞET.COM- Misli.com 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nun Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, önümüzdeki sezonda tek bir hedeflerinin olduğunu ve bu hedeflerinin de şampiyon olarak TFF 1.'nci Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Kırbıyık: Yeni sezonda tek hedefimiz var oda şampiyon olmak

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Misli.com 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu’nun Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, önümüzdeki sezonda tek bir hedeflerinin olduğunu ve bu hedeflerinin de şampiyon olarak TFF 1.’nci Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

Başkan Harun Şahin Kırbıyık, yanında Teknik Direktör Ergün Penbe olduğu halde tesislerde düzenlediği Basın toplantısında, Teknik Direktör ve Transfer Komitesinin hazırladıkları listeye göre futbolcu transferi yaptıklarını ve hiçbir maddiyattan kaçınmadıklarını belirterek, “Herşey Tarsus İdmanyurdu’muzun başarısı için, şampiyon olması içindir. Memleketimin takımını hak ettiği yere getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyorum” dedi.

Cumhuriyetle yaşıt olan Tarsus İdman Yurdu için her türlü fedakârlığa razı olduklarını belirten Başkan Kırbıyık, “Tarsus İdmanyurdu’na başkan olmadan destek olmaya başladım. Tarsus’umu ve Tarsus İdman Yurdu’muzu çok seviyorum. Başkan olmadan önce transfer tahtası kapalıydı, parayı yatırıp açtırdım. Tesisleri yenilettim ve takıma yakışır bir hale getirdim.  Store Mağazası ve Tır’ı ile Taraftar Derneğinin açılışlarını gerçekleştirdik. Takımın tüm borçlarını ödedik. Ama beni para makinesi olarak görmesinler. Elimden gelse şimdiden istifa eder, çeker giderim. Ama Tarsuslu hemşehrilerimize söz verdim, bu takımı şampiyon yapmadan gitmeyeceğim. Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyon olmak ve Tarsus İdmanyurdu’nun kuruluşunun 100’ncü yılı olan 2023’te süper lige çıkmak olacaktır” diye konuştu.

Kendisinin uluslar arası iş dünyasında 2 oteli, 6 fabrikası olan ve bir holdinge sahip bir iş insanı olduğunu ifade eden Başkan Kırbıyık, “Tarsus İdmanyurdu’nun Başkanı olduğum için gurur ve onur duyuyorum. Ancak beni bazı çevreler bankamatik yani para makinesi gibi görüyor. Bunu yapmasınlar. Ben her türlü özveriyi gösterip cumhuriyetle yaşıt Tarsus İdmanyurdu’muzu şampiyon yapmak için çalışıyorum. Siyaset te düşünmüyorum, Tarsus’a şu anda yatırım da düşünmüyorum. Belediyeden de hiçbir şey istemedim. Uçuruma doğru giden bir takıma memleketimizin takımı diye sahip çıktık. Bana kimse kredi kartı görevi yaptırmasın” dedi.

Tarsus İdmanyurdu’nun mutlaka şirketleşmesi gerektiğini ve kimseye el avuç açmadan şirketleşerek geleceğe hazırlanması gerektiğini belirten Başkan Kırbıyık, “Tarsus İdmanyurdu A.Ş. olmalı. Profesyonelce yönetilmeli. Sportif Direktörü olmalıdır. Profesyonelce yönetildiği takdirde Tarsus İdmanyurdu alt yapısından üst yapısına kadar her türlü konumda başarıyı yakalayacaktır” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.