Hava Durumu

:

:

:

Kazada ölen Rüzgâr ailesinin 5 ferdi Adana’da toprağa verildi

20 Ocak 2021 Çarşamba 13:10

SONMANŞET.COM- Tarsus-Ankara otoyolunun Damlama mevkisinin Karakütük mahallesi mevkiisinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi Adana'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada ölen Rüzgâr ailesinin 5 ferdi Adana’da toprağa verildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus-Ankara otoyolunun Damlama mevkisinin Karakütük mahallesi mevkiisinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi Adana’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şakir Sarı yönetimindeki 06 AB 1448 plakalı kamyon, Gazi Rüzgar yönetimindeki 01 AFA 008 plakalı özel otomobil ile çarpışmış ve çarpışmada kamyon devrilirken, otomobilde bulunan 6 kişiden 5’i ölmüş, kamyon şoförü ile otomobildeki 1 kişi yaralanmıştı.

Kazada vefat eden otomobil sürücüsü Gazi Rüzgar(45) ile Ali Rüzgar(22), Ayşe Rüzgar(20), Meryem Rüzgar(19) ve Emine Rüzgar öldü, Kerim Rüzgar’ın cenazeleri gece Tarsus Devlet Hastanesi morgundan alınarak Adana’ya getirildi.

Aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada vefat eden 5 kişi için doğum yerleri olan Adana’nın İmamoglu ilçesine bağlı Çörten mahallesindeki mezarlıkta kalabalık bir katılımla toprağa verildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.