Hava Durumu

:

:

:

Kaymakam Otcu’dan, İdlib’in Yanındayız kampanyasına destek olanlara teşekkür

22 Temmuz 2020 Çarşamba 22:47

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığınca başlatılan “İdlib'in Yanındayız” kampanyasına destek veren iş adamlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Otcu’dan, İdlib’in Yanındayız kampanyasına destek olanlara teşekkür

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığınca başlatılan “İdlib’in Yanındayız” kampanyasına destek veren iş adamlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Suriye'de yaklaşık 10 yıldır yaşanan iç savaş nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan bölge halkına destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İçişleri Bakanlığı’nca başlatılan “Bir aradayız, İdlib’in yanındayız” kampanyası çerçevesinde 50 bin adet briket ev ypımı için başlatılan kampanyaya destek olan Tarsuslu iş adamlarından Alıcı Grup sahipleri Emin, Süleyman ve Ramazan Alıcı ile Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’yı ziyaret eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, kampanyaya katkı sağladıkları için teşekkür etti.

Kampanyaya destek veren iş insanlarını tek tek ziyaret edip, teşekkürlerini ileteceğini belirten Kaymakam Otcu, “Büyük bir insani dramın yaşandığı İdlib'de İçişleri Bakanlığı aracılığıyla yapılan briket ev kampanyasına, böylesine anlamlı bir destek veren Tarsuslu iş insanlarımıza ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.